Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Βοΐου : Ανακοίνωση για τους εκθέτες λαϊκών αγορών του Δήμου Βοΐου

Δήμος Βοΐου : Ανακοίνωση για τους εκθέτες λαϊκών αγορών του Δήμου Βοΐου

Ο Δήμος Boΐου, σύμφωνα με το άρθρο 36 του Ν4497/17, προς διευκόλυνση της Ομοσπονδίας-Συλλόγων Πωλητών Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Δυτικής Μακεδονίας «Μέγας Αλέξανδρος», πέραν του ημερήσιου τέλους θα συνεισπράττει εφεξής τη συνδρομή των μελών της του υπέρ του οργάνου αυτού. Το ποσό της συνδρομής έχει διαμορφωθεί στο 5%  επί του καταβαλλόμενου ημερήσιου τέλους.

Τα ενεργά σωματεία-μέλη της Ομοσπονδίας είναι τα παρακάτω:

Α)Σύνδεσμος Λαχανοπωροπώλων-Παραγωγών και Μικροπωλητών Ν.Κοζάνης

1. B) Σωματείο Πωλητών λαϊκών αγορών βιομηχανικών και βιοτεχνικών ειδών Ν. Κοζάνης

Γ) Σύλλογος Παραγωγών Αγροτικών & Αλιευτικών Προϊόντων Ν. Κοζάνης με την επωνυμία “Οι παραγωγοί”

Δ) Σύλλογος Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου

Ε) Σωματείο Παραγωγών και Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Γρεβενών

ΣΤ). Σωματείο Παραγωγών και Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Καστοριάς

Παρακαλούμε τους πωλητές που συμμετέχουν στις λαϊκές αγορές του Δήμου Βοΐου, δεν είναι μέλη των παραπάνω πρωτοβάθμιων σωματείων-μελών της Ομοσπονδίας και επιθυμούν να απαλλαγούν από την καταβολή της συνδρομής, να υποβάλλουν την σχετική αίτηση στην αρμόδια υπάλληλο του Δήμου Βοΐου, (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες), έως και τις 20 Μαρτίου 2021.  Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2465350112  και email: danoglou@voio.gr