Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Δήμος Κοζάνης: Παρουσίαση της εδαφολογικής έρευνας του αγροκτήματος της Κοινότητας Λευκοπηγής

Δήμος Κοζάνης: Παρουσίαση της εδαφολογικής έρευνας του αγροκτήματος της Κοινότητας Λευκοπηγής

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

H εδαφολογική έρευνα του αγροκτήματος της Κοινότητας Λευκοπηγής παρουσιάστηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, στο Κοινοτικό Κατάστημα, έπειτα από πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης.

 

 

 

 

 

Ο προϊστάμενος του Τμήματος Πρωτογενούς Τομέα, Κώστας Καπνοτίδης, υπογράμμισε τη χρησιμότητα της εδαφολογικής έρευνας, ενώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η παρουσίαση του γεωπόνου, Κώστα Ζυγανιτίδη.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας, αναλύθηκε η εδαφολογική σύσταση πολλών αντιπροσωπευτικών σημείων σε όλη την έκταση του αγροκτήματος, δόθηκαν συμβουλές για την λίπανση της εκάστοτε καλλιέργειας, ενώ προτάθηκαν πρακτικές για αποδοτικότερη γεωργική παραγωγή.

 

 

 

 

 

Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Κώστας Κυριακίδης, επεσήμανε ότι ο πρωτογενής τομέας αποτελεί βασική προτεραιότητα στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου, ενώ τόνισε ότι θα ακολουθήσουν παρόμοιες ενημερωτικές συναντήσεις σε άλλες κοινότητες.

 

 

 

 

 

«Το παρών» στη διαδικασία έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Τοπικών Κοινοτήτων, Γιώργος Δουγαλής, ο οποίος μαζί με τον Κώστα Κυριακίδη

Την παρουσίαση της έρευνας ακολούθησε ευρύς διάλογος, όπου συμμετείχαν και οι αντιδήμαρχοι Κώστας Κυριακίδης και Γιώργος Δουγαλής, καταγράφοντας ανησυχίες των γεωργών και κτηνοτρόφων της περιοχής.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team