Αρχική > Τοπική επικαιρότητα > Δήμος Φλώρινας: Έκκληση της ΔΕΥΑΦ για περιστολή της κατανάλωσης πόσιμου νερού

Δήμος Φλώρινας: Έκκληση της ΔΕΥΑΦ για περιστολή της κατανάλωσης πόσιμου νερού

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


H ΔΕΥΑΦ του Δήμου Φλώρινας ανακοινώνει:

Δυστυχώς και φέτος η σημαντική μείωση των επιφανειακών και από πηγές νερών στη Δροσοπηγή, λόγω των καιρικών συνθηκών και η υπερβολική κατανάλωση, μας υποχρεώνει να σας υπενθυμίσουμε το ενδεχόμενο των προγραμματισμένων διακοπών υδροδότησης.

Για να μην φτάσουμε σε μια τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να περιοριστούν στην απολύτως απαραίτητη οικιακή χρήση και να αποφύγουν κάθε σπατάλη του νερού του δικτύου ύδρευσης.

Συνιστούμε και παρακαλούμε τους καταναλωτές που υπάγονται στη περιοχή αρμοδιότητας της ΔΕΥΑΦ να μην χρησιμοποιούν το πόσιμο νερό για πότισμα γκαζόν, κήπων, καλλιέργειας χωραφιών, κατάβρεξης αύλειων χώρων, πεζοδρομίων, οδών καθώς και για κάθε άλλη χρήση.

Η μείωση των αποθεμάτων στις δεξαμενές νερού, δυσχεραίνει την ομαλή υδροδότηση της πόλης και των κοινοτήτων, γι’ αυτό είναι αναγκαία η δραστική μείωση της κατανάλωσης νερού.

Είναι ανάγκη να ανταποκριθούν οι καταναλωτές στο παρόν κάλεσμα της ΔΕΥΑΦ -η οποία δεν έχει δυνατότητα εμπλουτισμού με άλλες ποσότητες πόσιμου νερού του δικτύου ύδρευσης της πόλης .

Η οριστική λύση θα δοθεί με την κατασκευή του Νέου Διυλιστηρίου στο φράγμα Τριανταφυλλιάς που είναι προς έγκριση στο ΠΔΕ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και θα καλύπτει τις ανάγκες της πόλης. Μέχρι τότε παρακαλούνται οι καταναλωτές να περιορίσουν τη κατανάλωση μόνο στη χρήση του ποσίμου και να αποφύγουν κάθε είδους σπατάλη .

Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με την ΔΕΥΑΦ εξετάζει ενδιάμεσες και άμεσες λύσεις, προκειμένου η υδροδότηση της πόλης να γίνεται ομαλά.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Δήμος Βοΐου: To VoioRace series στον Μπούρινο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη , την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, ο αγώνας ορεινού τρεξίματος  στον Μπούρινο Σιάτιστας και με ...