Αρχική > Slider > Δήμος Εορδαίας: Προμηθεύεται βυθιζόμενους κάδους ανακύκλωσης διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων

Δήμος Εορδαίας: Προμηθεύεται βυθιζόμενους κάδους ανακύκλωσης διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στην προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων βυθιζόμενων κάδων ανακύκλωσης  διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων, προχωρά ο Δήμος Εορδαίας, μετά την αποδοχή των όρων της απόφασης ένταξης της πράξης προς χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο και την έγκριση της δαπάνης αυτής, προϋπολογισμού ύψους 245.520 ευρώ από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου, καθώς υπεγράφη η σχετική απόφαση ανάληψης υποχρέωσης.

Πρόκειται για δύο διπλά συστήματα βυθιζόμενων κάδων ανακύκλωσης, τα οποία θα τοποθετηθούν σε δύο κεντρικά σημεία της πόλης της Πτολεμαΐδας. Το ένα επί της οδού Παυλίδη – Αδαμοπούλου, κοντά στα πρώην “Αστέρια” (εκεί που είναι η κεντρική πιάτσα των ταξί), ενώ το δεύτερο επί της 25ης Μαρτίου, μεταξύ του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς και της καφετερίας “Splendor”.

Και μπορεί μεν ο προϋπολογισμός για την προμήθεια των ανωτέρω συστημάτων ανακύκλωσης να ανέρχεται σε 245.520, ωστόσο η χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο ανέρχεται σε 196.416 ευρώ, με αποτέλεσμα ο Δήμος Εορδαίας να διαθέτει ποσό 49.104 ευρώ, από τη ΣΑΤΑ. Σημειωτέον ότι για την ανωτέρω δαπάνη υπάρχει πίστωση σε αντίστοιχο κωδικό του προϋπολογισμού του τρέχοντος οικονομικού έτους του Δήμου Εορδαίας και δεσμεύτηκε ισόποση πίστωση για την πληρωμή της εν λόγω δαπάνης.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη