Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμαρχος Καστοριάς: «Απαιτείται απ’ όλους αυξημένη προσοχή για μία δημιουργική, αποδοτική και ασφαλή εκπαιδευτική χρονιά, η έναρξη της οποίας έγινε φέτος κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες»

Δήμαρχος Καστοριάς: «Απαιτείται απ’ όλους αυξημένη προσοχή για μία δημιουργική, αποδοτική και ασφαλή εκπαιδευτική χρονιά, η έναρξη της οποίας έγινε φέτος κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στους Αγιασμούς του 7ου και του 9ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, του Ειδικού Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Δημοτικού, καθώς επίσης στο 3ο Γυμνάσιο, και στο 1ο, 2ο, 3ο Λύκειο Καστοριάς, παρευρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης.

Το μήνυμα του Δημάρχου για τη σημερινή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στέλνω τις καλύτερες και θερμότερες ευχές μου, σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για μία δημιουργική, αποδοτική και ασφαλή εκπαιδευτική χρονιά, η έναρξη της οποίας έγινε φέτος κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.

Απαιτείται απ’ όλους αυξημένη προσοχή, υπευθυνότητα και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, για να παραμείνουμε ασφαλείς, στο σχολείο, στο σπίτι, στην κοινωνία. Να ξεπεράσουμε κι αυτό το πρωτοφανές εμπόδιο και να επιστρέψουμε σύντομα στην ομαλότητα.  

Η δημοτική αρχή, θα κάνει ότι είναι δυνατόν, όπως ακριβώς συνέβη με την επανέναρξη των σχολείων τον περασμένο Μάιο, αλλά και όλο το προηγούμενο διάστημα με εργασίες και παρεμβάσεις, έτσι ώστε η εκπαιδευτική κοινότητα να βρίσκεται και να λειτουργεί στο Δήμο Καστοριάς σε ποιοτικό και ασφαλές περιβάλλον”.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 1630 νέα κρουσματα σήμερα Σάββατο- Διψήφιος και σήμερα ο αριθμός στην ΠΕ Κοζάνης- Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ Γρεβενών και Καστοριάς

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.630, ...