Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Το Δημαρχείο Εορδαίας επισκέφθηκε το 14ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαΐδας στα πλαίσια της Μαθητικής Εβδομάδας Δράσης «Πλανήτης 2030»

Το Δημαρχείο Εορδαίας επισκέφθηκε το 14ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαΐδας στα πλαίσια της Μαθητικής Εβδομάδας Δράσης «Πλανήτης 2030»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στα πλαίσια της Μαθητικής Εβδομάδας Δράσης Πλανήτης 2030 της actionaid  τα νήπια  του 14ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαΐδα συνοδευόμενα από τις Δασκάλες τους Κυριακή Βουνοτρυπίδου, Γλυκερία Μάρκου και Κυριακή Κεβρεκίδου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Εορδαίας τα δικά τους μηνύματα για ένα βιώσιμο πλανήτη.

Τους λιλιπούτειους μαθητές υποδέχθηκαν στο Γραφείο του Δήμαρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Αριστερίδης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Θεοδοσιάδης, οι οποίοι στη συνέχεια ξενάγησαν τα παιδάκια στους χώρους του Δημοτικού Καταστήματος.

Στο εν λόγω πρόγραμμα συμμετέχουν 600 Σχολεία από όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τη Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κ. Βουνοτρυπίδου, η οποία αναφερόμενη στους στόχους για ένα βιώσιμο πλανήτη το 2030 τόνισε ότι είναι: «Χαρούμενη και υγιής ζωή, Χαρούμενος και υγιής πλανήτης, Ειρηνικό και δίκαιο μέλλον και Εργασία και βιώσιμη οικονομία».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά στο άνοιγμα της αγοράς και η κίνηση στα τοπικά καταστήματα έχει θετικό πρόσημο. Δεν μας εφησυχάζει»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, Με το πέρασμα της πρώτης εβδομάδας που έχουμε τα καταστήματά μας ανοιχτά μετά από ...