Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Δίκη Κ. Πολύζου: Τι δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Αποστόλης Λύτρας – «Αυτό που ισχυρίζονται και σήμερα είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με το συγκεκριμένο έγκλημα» – Τι δήλωσε για την κατάθεση του αδερφού του (VIDEO)

Δίκη Κ. Πολύζου: Τι δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Αποστόλης Λύτρας – «Αυτό που ισχυρίζονται και σήμερα είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με το συγκεκριμένο έγκλημα» – Τι δήλωσε για την κατάθεση του αδερφού του (VIDEO)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!


Στις δηλώσεις του από το Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης, ο Αποστόλης Λύτρας συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου και πρωτόδικα καταδικασμένων μητέρα και πατριός του),  επανέλαβε πως οι πελάτες του μέχρι και σήμερα υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το συγκεκριμένο έγκλημα. Σε ό,τι αφορά την κατάθεση του αδερφού του Κωστή, ο κ. Λύτρας δήλωσε πως επανέλαβε ότι είχε δηλώσεις και αρχικά, πως δηλαδή ο Κωστής έφυγε από το σπίτι και δεν γύρισε ποτέ. «Δεν είχε και δεν έχει κανένα λόγο να καλύψει τον οποιονδήποτε. Και η αδερφή του πατριού και η μητέρα του, που μένουν στο ίδιο σπίτι, ήταν κάθετοι, ότι αν είχε συμβεί το οτιδήποτε θα είχε πέσει στην αντίληψή τους. Στο συγκεκριμένο σημείο του χωριού είναι μια πυκνοκατοικημένη περιοχή και δεν είναι δυνατόν να μην είχε αντιληφθεί κάποιος κάτι», δήλωσε ο κ. Λύτρας.

Επίσης, ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για κίνητρο γενικότερα, ειδικά και για οικονομικό κίνητρο, αφού εγγυητές στα δάνεια του Κωστή ήταν οι γονείς, επίσης, όπως τόνισε, δεν αποποιήθηκαν την κληρονομιά του παιδιού και έχουν αναλάβει τα χρέη που προκύπτουν.

Δίκη Κωστή Πολύζου- Τι κατέθεσε ο 20χρονος αδερφός του: «Τον είχα πάνω απ’ όλα- Είναι γελοίο να λένε πως τον σκότωσαν οι γονείς μου για οικονομικούς λόγους»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ενημερωτική ανακοίνωση για τους μοριακούς ελέγχους PCR για τον Covid-19, από το ΥΓΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Ν. Πατσινακίδη)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αισθανόμαστε την υποχρέωση  εξαιτίας των πρόσφατων  εξελίξεων  στην  περιοχή  μας  και μετά  από ερωτήματα που τέθηκαν από εκπροσώπους  των μέσων ενημέρωσης, τοπικής και  πανελλαδικής ...