Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Διαμαρτυρία από το Σωματείο Κομμωτών- Κουρέων Πτολεμαΐδας για το πρόγραμμα των 40 εκ. Ευρώ

Διαμαρτυρία από το Σωματείο Κομμωτών- Κουρέων Πτολεμαΐδας για το πρόγραμμα των 40 εκ. Ευρώ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΚΟΜΜΩΤΩΝ-ΚΟΥΡΕΩΝ
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
19/2/21

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Καμία έκπληξη με την έκδοση των αποτελεσμάτων του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν με την πανδημία covid 19 στη Δυτική Μακεδονία».
Η συντριπτική πλειοψηφία των καταστηματαρχών Κομμωτών-Κουρέων Εορδαίας βρίσκεται εκτός των κριτηρίων επιλεξιμότητας.Και ενώ το συγκεκριμένο θέμα άπτεται της αρμοδιότητας της Περιφέρειας ωστόσο δεν τυγχάνουμε της ανάλογης μέριμνας και του ανάλογου ενδιαφέροντος.
Δυστυχώς το γνωρίζαμε και επανειλημμένα έχουμε κάνει γνωστές τις ενστάσεις μας για τη μοριοδότηση και τα γενικότερα κριτήρια του προγράμματος που κάθε άλλο παρά βοηθούσαν τους επαγγελματίες Κομμωτές-Κουρείς να ενταχθούν σε αυτό.
Παρακαλούμε αντικαταστήστε την λέξη ΕΜΠΑΙΓΜΌΣ για το ότι στο πρόγραμμα εντάχθηκαν ΚΑΔ οι οποίοι παρέμειναν ανοιχτοί κατά την διάρκεια των εγκλεισμών και απαντήστε πως εσείς θα χαρακτηρίζατε τέτοιες ενέργειες.
ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΣΤΕ μας σε ποια κατηγορία μας εντάσσετε αν όχι στις Μικρές και πολύ Μικρές Επιχειρήσεις που χρήζουν οικονομικής στήριξης.
Και επιτέλους ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ μας με ποιο τρόπο θα διατηρήσουμε τις επιχειρήσεις μας ανοιχτές αντιμετωπίζοντας μια πανδημία αδυναμίας πληρωμών, συσσώρευση χρεών και λουκέτων.
Η έκπληξη θα είναι να μας πείσετε.Και επειδή δεν θα τα καταφέρετε, ΖΗΤΟΥΜΕ άμεσα την έκδοση νέου προγράμματος ενίσχυσης για τις επιχειρήσεις μας που δεν εντάχθηκαν στο πρόγραμμα των 40 εκ, Ευρώ.

Η Πρόεδρος
Αφροδίτη Βασταρούχα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 2.812 νέα κρούσματα (18/5) – Άνοδος στην ΠΕ Κοζάνης – Η κατανομή ανά ΠΕ στη Δ. Μακεδονία

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail ΕΟΔΥ: Στα 2.812 τα νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν (18/5)- 639 οι διασωληνωμένοι, 63 θάνατοι Στη Δ. Μακεδονία έχουν ...