Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Διαμαρτυρία της προέδρου της Aναρράχης για την απένταξη του έργου «Κατασκευή λιμνοδεξαμενής Αναρράχης»

Διαμαρτυρία της προέδρου της Aναρράχης για την απένταξη του έργου «Κατασκευή λιμνοδεξαμενής Αναρράχης»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Τη διαμαρτυρία της για την απένταξη του έργου «Κατασκευή λιμνοδεξαμενής Αναρράχης» εκφράζει η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αναρράχης, Βαρβάρα Ανδρεάδου, με την ακόλουθη δήλωση – διαμαρτυρία της:

Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε ότι από πλευράς της Περιφέρειας διαλύθηκε με τον ανάδοχο η σύμβαση του έργου «Κατασκευή Λιμνοδεξαμενής Αναρράχης».

Το έργο «Κατασκευή της Λιμνοδεξαμενής Αναρράχης» απασχόλησε πολλά χρόνια την τοπική κοινωνία. Έδωσε στην αρχή χαρά και ελπίδες στους συμπολίτες μας, μα στη συνέχεια με την μακροχρόνια διακοπή του δημιούργησε γκρίνιες, εντάσεις ατέρμονες συζητήσεις , συσκέψεις, συνεδριάσεις και αφού πέρασε από χίλια μύρια κύματα δυστυχώς απεντάχθηκε.

Πιστεύαμε ότι η ολοκλήρωση του έργου θα βοηθούσε την περιοχή μας και μάλιστα θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν και τα δύο χωριά διαχρονικά με διάλογο .

Η απένταξη του έργου δεν ευνοεί την περιοχή και μάλιστα σε περιόδους που ο τόπος και ο λαός μας δοκιμάζεται σκληρά.

Ζητούμε να επανεξετασθεί το αίτημα των κατοίκων της περιοχής για την βελτίωση γενικότερα των συνθηκών που αφορούν την μελλοντική ανάπτυξη σε συνδυασμό επανένταξης ίδιας μορφής έργου με αυτό που απεντάχθηκε και με άλλα έργα στην περιοχή όπως την αντιμετώπιση των πλημμυρών που κατά τακτά χρονικά διαστήματα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής μας.

 

 

Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Αναρράχης

Ανδρεάδου Αρ. Βαρβάρα

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 1269 νέα κρούσματα σήμερα Κυριακή – Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Από το Σαββατοκύριακο τα 7 από τα 9 κρούσματα της Εορδαίας που δόθηκαν στη ...