Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Διαμαρτυρία μαθητών προς τον δήμο Αμυνταίου

Διαμαρτυρία μαθητών προς τον δήμο Αμυνταίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Σήμερα 2 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 8:40 π.μ. οι εκπρόσωποι των μαθητών του Μουσικού Γυμνασίου/Λυκείου, Γενικού Λυκείου, 1ου ΕΠΑ.Λ και Γενικού Γυμνασίου του Δήμου Αμυνταίου επισκέφθηκαν το Δημαρχείο όπου εξέφρασαν τα παράπονά τους για το συμβάν της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2016.

Οι μαθητές διατύπωσαν τη διαμαρτυρία τους στον αντιδήμαρχο κ. Νάτση Ιωάννη λόγω της μη έγκαιρης ενημέρωσης για την αναστολή της λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με αποτέλεσμα οι μαθητές να περιμένουν στις ανύπαρκτες στάσεις των λεωφορείων υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ελπίζουμε στο μέλλον οι αποφάσεις να λαμβάνονται έγκαιρα και η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας (μαθητών – γονέων – εκπαιδευτικών) να γίνεται πιο άμεσα.

 

Πηγή: neaflorina.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Πέθανε ξαφνικά ο πρώην αντινομάρχης Κοζάνης και περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Νανόπουλος-Το γεμάτο συγκίνηση μήνυμα του Πάσχου Μητλιάγκα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Είναι από τις ειδήσεις που σε συγκλονίζουν και σε διαλύουν. Τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου , έφυγε ...