Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Διάκριση με 19.495 μόρια στις Πανελλαδικές για την Φανερωμένη Μουμουλίδου από το 2ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας – Όνειρο της η Ιατρική!

Διάκριση με 19.495 μόρια στις Πανελλαδικές για την Φανερωμένη Μουμουλίδου από το 2ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας – Όνειρο της η Ιατρική!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Πέτυχε κορυφή στις πανελλαδικές εξετάσεις, η Φανερωμένη Μουμουλίδου από το 2ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, συγκεντρώνοντας 19.495, μια εξαιρετική επίδοση που την κατατάσσει από τις υψηλότερες στην περιοχή μας.

Η Φανερωμένη επέλεξε συνειδητά να φοιτήσει στα ΕΠΑΛ, και με πολύ διάβασμα και καλό έλεγχο του άγχους, όπως η ίδια λέει, βάζει πλέον πλώρη για την Ιατρική, που είναι και το όνειρό της.

Πετυχαίνονται 19.495 μόρια στον τομέα της Υγείας στα ΕΠΑΛ πετυχαίνει με βάση και τα περυσινά μόρια, την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, που είναι και η πρώτη της επιλογή.

Αναφορικά με το πόσο δύσκολη ήταν η προετοιμασία της και πόσο δύσκολο ήταν να πετύχει τόσο υψηλές βαθμολογίες στις πανελλαδικές εξετάσεις, η ίδια απαντάει πως: «Ήταν πολύ δύσκολο γιατί χρειαζόταν πολύ διάβασμα. Αυτό είναι το βασικό. Ο κορωνοϊός με επηρέασε ελάχιστα. Δεν είχαμε την ευκαιρία να πάμε σχολείο ή να βγούμε λίγο έξω να ξεσκάσουμε», λέει χαρακτηριστικά μιλώντας στον «Π».

Και συμπληρώνει: «Θέλει πολύ διάβασμα και να έχεις καλή ψυχολογία. Όπως επίσης μετράει πολύ η ψυχολογική στήριξη από την οικογένεια. Διάβασμα και διαχείριση του άγχους είναι το κλειδί, γιατί ειδικά το άγχος δυσκολεύει πολλούς μαθητές».

Να αναφερθεί πως η Φανερωμένη με την υψηλή της διάκριση κέρδισε και μια υποτροφία από τη Eurobank, ενώ πλέον αναμένει με αγωνία την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής.

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Υπόθεση Ροτβάιλερ: Η μητέρα του 5χρονου Στάθη για τη δικαστική απόφαση: «Δεν μου ζήτησαν μια συγνώμη» – Τι λέει και ο δικηγόρος της Ζήσης Βρίκος -VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η κυρία Αγάπη, μητέρα του 5χρονου Στάθη, του παιδιού που είχε βρει τραγικό θάνατο από σκυλιά ράτσας Ροτβάιλερ ...