Αρχική > Slider > Διακόπηκε για την Τετάρτη η δίκη για τον εμπρησμό του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης, στο Μεικτό Ορκωτό Φλώρινας

Διακόπηκε για την Τετάρτη η δίκη για τον εμπρησμό του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης, στο Μεικτό Ορκωτό Φλώρινας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μετά από τρεις ημέρες ακροαματικής διαδικασίας δεν ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Φλώρινας η δίκη για την υπόθεση εμπρησμού του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης, κακουργηματική πράξη που σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016, με κατηγορούμενους μία 58χρονη δικαστική υπάλληλο και τον 55χρονο αδερφό της.

Μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων και τις αγορεύσεις του εισαγγελέα της Πολιτικής Αγωγής και της υπεράσπισης, το δικαστήριο διέκοψε για την προσεχή Τετάρτη, οπότε θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του. Ο 55χρονος υποστήριξε στην απολογία του ότι είναι αθώος και ότι δεν σχετίζεται με την πράξη του εμπρησμού που του αποδίδεται. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δεν παραβρέθηκε στην  ακροαματική διαδικασία της Παρασκευής η κατηγορούμενη πρώην δικαστική υπάλληλος, λόγω άσχημης ψυχολογικής κατάστασης, γι’ αυτό και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο απολογητικό υπόμνημα της κατηγορουμένης.

Μετά τη διακοπή της δίκης, λόγω παρέλευσης του ωραρίου, η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται με ενδιαφέρον την προσεχή Τετάρτη.

Να σημειωθεί ότι οι δύο κατηγορούμενοι είναι προφυλακισμένοι. Η 58χρονη δικαστική υπάλληλος στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών και ο 55χρονος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας