Το e-ptolemeos.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 δίπλες προσκλήσεις για την παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου με ώρες παραστάσεων 12.00μ.μ. & 4.30μ.μ. στον κιν/θεατρο Αχίλλειον στην Πτολεμαΐδα.
Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας γράφοντας «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» έως την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο e-mail μας: web@e-ptolemeos.gr
Καλή επιτυχία!






![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-360x180.jpg)


















![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-350x250.jpg)




