Αρχική > Ptolemeos Plus > Διαγωνισμός #showyoucare από το wecare.gr – Kερδίστε δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ

Διαγωνισμός #showyoucare από το wecare.gr – Kερδίστε δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Το κορυφαίο online φαρμακείο wecare.gr διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram με τίτλο #showyoucare και δώρα συνολικής αξίας 450 ευρώ. Ταυτόχρονα, εγκαινιάζει το λανσάρισμα του νέου του health & beauty blog.

Με αφορμή το λανσάρισμα του  “The Care Blog”, το wecare.gr σε καλεί να δείξεις πόσο νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που αγαπάς.

Με βασικό σύνθημα το #showyoucare, το wecare.gr σε καλεί να εκφράσεις το πόσο νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που αγαπάς και να κερδίσεις τόσο εσύ όσο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα από μία δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ ο καθένας για τις αγορές σας στο wecare.gr.

 

Πώς συμμετέχεις στο διαγωνισμό #showyoucare

Είναι απλό. Επισκέπτεσαι το προφίλ του wecare.gr στο  Instagram κάνεις Follow στο προφίλ και Like στο συγκεκριμένο Post του διαγωνισμού.

Ταυτόχρονα, κάνεις mention τους δύο συγγενείς/φίλους/ συναδέλφους/αγαπημένους για τους οποίους νοιάζεσαι με μια αφιέρωση και μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε  από μία δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ ο καθένας για αγορές σας στο wecare.gr.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού, οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στο “TheCareBlog” όπου θα δημοσιευτούν και οι πιο τρυφερές αφιερώσεις των συμμετεχόντων, καθώς και στο προφίλ του wecare.gr στο Instagram & το Facebook.

 

Show You Care και κέρδισε!

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team