Αρχική > Ελλάδα > Διαδραστικοί πίνακες για δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια από την ερχόμενη χρονιά

Διαδραστικοί πίνακες για δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια από την ερχόμενη χρονιά

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΟι διαδραστικοί πίνακες αναμένεται να αυξήσει τη συμμετοχή των μαθητών

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον θα είναι οι μαθητές από την ερχόμενη χρονιά μέσα στις σχολικές τάξεις.

Μετά τα voucher που χορηγήθηκαν στους μαθητές για την αγορά υπολιγοστών τάμπλετ και κινητών, οι διαδραστικοί πίνακες θα είναι ένα εργαλείο που αναμένεται να αυξήσει τη συμμετοχή των μαθητών, οι οποίοι μετά την τηλεκπαίδευση έχουν εξοικειωθεί με την ψηφιακή διδασκαλία.

Με απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και έγκριση από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, εντάσσεται σε αυτό η προμήθεια διαδραστικών πινάκων για δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για το 2ο έργο του υπουργείου Παιδείας που θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του Ταμείου, μετά τα voucher 200 ευρώ για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού 560.000 δικαιούχους νέους 4-24 ετών.

Οι διαδραστικοί πίνακες, έρχονται να αξιοποιήσουν αλλά και να συμπληρώσουν τις ψηφιακές δεξιότητες που καλλιεργήθηκαν όλο αυτό το διάστημα της τηλεκπαίδευσης. Οι πίνακες αυτοί αναμένεται να διευκολύνουν το μάθημα και να προσελκύσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον των μαθητών, μέσα από μοναδικά εργαλεία και λειτουργίες που υπόσχονται να αυξήσουν τη συμμετοχή, τη βιωματική μάθηση και τη διαδραστικότητα.

πηγή:protothema.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εγνατία Οδός: Απαγόρευση διέλευσης από 13/8 έως 16/8 στο δίκτυο της Εγνατίας οδού και των κάθετων αξόνων στα υπέρβαρα/ υπερμεγέθη  οχήματα  

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ενημερώνει τους επαγγελματίες οδηγούς ότι από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-08-2021 έως και τη ΔΕΥΤΕΡΑ 16-08-2021 ΔΕΝ θα επιτρέπεται ...