Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > «Δεν κινδυνεύει το έργο της Πλατείας Λασσάνη»- Τι λέει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, Βαγγέλης Σημανδράκος, για την απορριπτική απόφαση της Διαχειριστικής Αρχής

«Δεν κινδυνεύει το έργο της Πλατείας Λασσάνη»- Τι λέει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, Βαγγέλης Σημανδράκος, για την απορριπτική απόφαση της Διαχειριστικής Αρχής

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Τη διαβεβαίωση πως το έργο της Πλατείας Λασσάνη δεν κινδυνεύει, δίνει μιλώντας στον «Π», ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, Βαγγέλης Σημανδράκος.

Η απόφαση της διαχειριστικής αρχής να απορρίψει την αίτηση ένταξης για ένα έργο τεράστιας σημασίας για το Δήμο Κοζάνης, το οποίο καμία δημοτική αρχή τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχει καταφέρει να υλοποιήσει, δημιουργεί προβληματισμό και έντονη ανησυχία για αν τελικά η ανάπλαση της συγκεκριμένης πλατείας θα εξελιχθεί σε «γεφύρι της Άρτας», η Τεχνική Υπηρεσία όμως φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να παρατήσει το έργο.

Ένα έργο, ο φάκελος του οποίου κατατέθηκε τον Απρίλιο του 2019, ενώ η νυν δημοτική αρχή κλήθηκε από τη διαχειριστική, το Φεβρουάριο του 2020, με μια σειρά περίπου 10 παρατηρήσεων τις οποίες έπρεπε να λύσει μέχρι τις 30 Μαρτίου.

Το μεγάλο θέμα είχε να κάνει με τη νέα κυκλοφοριακή μελέτη η οποία έπρεπε να υποβληθεί εκ νέου, γεγονός που απαιτούσε συνεδρίαση επιτροπών του Δήμου και σειρά ενεργειών οι οποίες φαίνεται να καθυστέρησαν λόγω κορωνοϊού.

Η διαχειριστική αρχή έδωσε εκ νέου παράταση έως τις 30-6, τα απαραίτητα έγγραφα όμως για όλες τις παρατηρήσεις δεν συγκεντρώθηκαν με αποτέλεσμα να υπάρξει απορριπτική απόφαση ένταξης της Πλατείας Λασσάνη.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βαγγέλης Σημανδράκος, εξηγώντας στον «Π» το πώς φτάσαμε στο συγκεκριμένο σημείο, υπογραμμίζει πως ίσως θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση και βοήθεια από συγκεκριμένες υπηρεσίες, όταν ειδικά υπάρχει ένα πλήθος παρατηρήσεων που πρέπει να λυθούν.

«Εμείς εργαζόμαστε κανονικά και διαβεβαιώνω πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όποια παρατήρηση και να γίνει εμείς θα τη λύσουμε».

Παράλληλα ο κ. Σημναδράκος, ξεκαθαρίζει πως το έργο είναι εγκεκριμένο και παρά τη μεγάλη ιδία συμμετοχή που καλείται να βάλει ο Δήμος Κοζάνης(περίπου 400.000 ευρώ), αποτελεί προτεραιότητα για τις υπηρεσίες.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας