Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Χωρίς προβλήματα προχωράει η διαδικασία διάθεσης ξυλείας στα χωριά της Εορδαίας

Χωρίς προβλήματα προχωράει η διαδικασία διάθεσης ξυλείας στα χωριά της Εορδαίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Χωρίς προβλήματα κυλάει η διαδικασία διάθεσης ξυλείας σε κατοίκους του Ν. Κοζάνης, ιδίως και σε ό,τι αφορά τις περιοχές της Εορδαίας. Το φθινόπωρο έκανε ήδη την εμφάνισή του και σύντομα θα χρειάζεται θέρμανση, ωστόσο φαίνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Ήδη έχουν μπει τα απαραίτητα χρήματα, όπως μας ενημέρωσε σε επικοινωνία μαζί του ο βουλευτής ΝΔ Γιώργος Αμανατίδης, αφού  εγκρίθηκε όλο το ποσό που ζήτησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας.

Ήδη οι συνεργασίες με τους συνεταιρισμούς ξεκίνησαν από τον Ιούλιο ώστε να αρχίσουν να κόβουν ξύλα και σε όλη την Περιφέρεια και η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι για πρώτη φορά κινείται τόσο έγκαιρα η διαδικασία.

Σύμφωνα με το Δασαρχείο Κοζάνης, η διαδικασία προχωράει κανονικά, πάει πολύ καλά και ήδη σε κάποια χωριά ξεκίνησαν και οι διαθέσεις ξύλων.

Ιδίως σε ό,τι αφορά την Εορδαία, στο Εμπόριο έχει ξεκινήσει ήδη το κόψιμο της ξυλείας και θα τελειώσει σε λίγες ημέρες, οπότε και αναμένεται το Σάββατο να ξεκινήσει η διάθεση στους δικαιούχους κατοίκους. Σε ένα δεκαήμερο θα έχει γίνει η διάθεση ξυλείας και στη Βλάστη, ενώ σε Φούφα και Άρδασσα αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα εικοσαήμερο από σήμερα.

Βάσω Σάφη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Στο Νοσοκομείο Γρεβενών βρέθηκε ο Αν. Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης-VIDEO

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 12 Ιουνίου 2021, ο αναπληρωτής ...