Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Χάρης Κάτανας: Στράτος ,Αστυνομία και Έλληνες Πολίτες «έδειξαν» τι σημαίνει Ελληνική Ομοψυχία ! (βίντεο)

Χάρης Κάτανας: Στράτος ,Αστυνομία και Έλληνες Πολίτες «έδειξαν» τι σημαίνει Ελληνική Ομοψυχία ! (βίντεο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΙδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα Εθνικά μας θέματα ο πρώην Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Χάρης Κάτανας, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των χειρισμών της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό , επισήμανε ότι ήταν άριστοι και αυτό φάνηκε από τη στάση Ερντογάν ,που έφυγε με άδεια χέρια από την Ευρωπαϊκή Σύνοδο ,δεδομένου ότι το τούρκικο «παζάρι» δεν απέδωσε καρπούς .

«Φυσικά εμείς δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, παρόλο που ο Ελληνικός Λαός και η Ελληνική Κυβέρνηση έχουν διαφυλάξει με τον καλύτερο τρόπο τα σύνορα, αποδεικνύοντας τι σημαίνει Ελληνική ψυχή » , τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κάτανας .

Αναφερόμενος στο άλλο μεγάλο θέμα της επέλασης του κορωνοϊού και την «καραντίνα» στην Εκπαιδευτική Κοινότητα , υπογράμμισε ότι έπρεπε να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις για την διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας , προσθέτοντας ότι μπορεί να κλείνουν τα Σχολεία , όμως τα παιδιά πρέπει να προστατεύονται από τους γονείς και εκτός Σχολείου.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Δήμος Γρεβενών: Ανοίγει λόγω καύσωνα η κλιματιζόμενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για τους πολίτες

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στη διάθεση των δημοτών θα είναι από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου και από τις 9 το πρωί έως ...