Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Χαρδαλιάς: ΕΠΙΣΗΜΟ: Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 19/4 το λιανεμπόριο στην ΠΕ Κοζάνης με click away – Παραμένει στο «βαθύ κόκκινο»

Χαρδαλιάς: ΕΠΙΣΗΜΟ: Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 19/4 το λιανεμπόριο στην ΠΕ Κοζάνης με click away – Παραμένει στο «βαθύ κόκκινο»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την επανέναρξη του λιανεμπορίου στην ΠΕ Κοζάνης με τη μέθοδο του click away, από την προσεχή Δευτέρα 19/4, ανακοίνωσε και επίσημα (μετά το σχετικό πράσινο φως των λοιμωξιολόγων) στην αποψινή ενημέρωση, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο ΜΟ κρουσμάτων 7ημέρου στην ΠΕ Κοζάνης έχει μειωθεί στο 38,7% από το 59,3% την περασμένη εβδομάδα. Ενώ ο ΜΟ κρουσμάτων 7ημέρου είναι 572,2 κρούσματα από τα 714,3, μια εξαιρετικά σημαντική μείωση, σύμφωνα με τον ίδιο.

 

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα οι σχολές οδηγών στη χώρα (μην κάνοντας αναφορά σε συγκεκριμένες ΠΕ που πιθανώς εξαιρούνται), με self test, σημαντικά μέτρα προφύλαξης.

 

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, η ΠΕ Κοζάνης παραμένει στο «βαθύ κόκκινο», μαζί με το Δήμο Γρεβενών και τους Δήμους Καστοριάς και Ορεστίδος.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...