Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Χ. Κάτανας: «Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου» – Πρωτοφανείς οι δηλώσεις του Πολιτευτή – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Χ. Κάτανας: «Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου» – Πρωτοφανείς οι δηλώσεις του Πολιτευτή – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Πολλοί είναι οι Νεοδημοκράτες που ζητούσαν επίμονα εδώ και καιρό μια δήλωση από τον πρώην Βουλευτή των ΑΝΕΛ Χάρη Κάτανα για τις τοποθετήσεις του τα προηγούμενα χρόνια, τις αιχμηρές αντινεοδημοκρατικές θέσεις, και έπειτα την προσχώρηση του στη Νέα Δημοκρατία.

Σε κείμενο που έβγαλε ο Χ. Κάτανας τις προηγούμενες μέρες στη δημοσιότητα, αναγνωρίζει λάθος πολιτικές επιλογές του, και αναλαμβάνει την ευθύνη για όσα συνέβησαν.
Το κείμενο έχει πρωτοφανές απολογητικό ύφος, το οποίο δεν συνηθίζεται σε πολιτικούς. Ενδεχομένως να ερέθισε κάποιους εσωκοματικούς του πολέμιους, σε κάθε περίπτωση όμως έκανε αίσθηση, αφού δεν είναι και ιδιαιτέρως συνηθισμένο το να τσαλακώνει ένας πολιτευτής τον εαυτό του απολογούμενος στο εκλογικό σώμα.

Διαβάστε τα επίμαχα σημεία:

«Ανήκω σε αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια, έκαναν λάθος πολιτικές επιλογές. Το παραδέχομαι ενώπιον όλων. […] Αναγνωρίζω ότι πολλά από όσα προηγήθηκαν, με χρεώνουν με πολιτικά βάρη, για τα οποία αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, συνολικά. Εάν έμαθα κάτι, από τη μέχρι σήμερα παρουσία μου στην πολιτική, είναι να κοιτώ τον κόσμο ευθέως στα μάτια, στα λάθη να έχω το θάρρος της ειλικρινούς απολογίας, να αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν αλλά και να είμαι αληθινός για τις προθέσεις και για τις επιλογές μου [..].

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team