Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτός είναι ο Κοζανίτης που έγραψε 19,9 στα Μαθηματικά χωρίς φροντιστήριο και πέρασε 4ος στη Στρατιωτική Ιατρική

Αυτός είναι ο Κοζανίτης που έγραψε 19,9 στα Μαθηματικά χωρίς φροντιστήριο και πέρασε 4ος στη Στρατιωτική Ιατρική

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μαθητής έγραψε 19,9 στα μαθηματικά χωρίς να κάνει φροντιστήριο. Ο στόχος του να περάσει στη Στρατιωτική Ιατρική επετεύχθη.

Μάλιστα ο μαθητής περνά 4ος στη γενική κατάταξη.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Βόγδο που μόνο περηφάνια μπορεί να νιώθει μετά από αυτό το κατόρθωμά του.

Ο Δημήτρης, μαθητής του 4ου ΓΕΛ από τον Κρόκο Κοζάνης. Συγκέντρωσε 19.253 μόρια και εισέρχεται 4ος στη Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό του.

Ο Δημήτρης Βόγδος, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, μίλησε για την προσπάθειά του καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και τα συναισθήματα ικανοποίησης που νιώθει για την επιτυχία του.

“Θέλω να πω σε όσους δοκιμάζουν τον εαυτό τους στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια που κάνουν”, λέει χαρακτηριστικά ο μαθητής, τονίζοντας τη χαρά που σκόρπισε η είδηση της επιτυχίας του στους γονείς και τα αδέλφια του.

Σε ό, τι αφορά, δε, στην επιλογή του, εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του. Για αυτό που τον οδήγησε στη Στρατιωτική Ιατρική, η οποία, όπως τονίζει, “συνδυάζει την Ιατρική με άλλα χαρακτηριστικά”.

Από το aftodioikisi.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team