Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ασθενής μεταφέρθηκε από το Μαμάτσειο Κοζάνης στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης – Εξετάζεται ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού (βίντεο)

Ασθενής μεταφέρθηκε από το Μαμάτσειο Κοζάνης στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης – Εξετάζεται ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού (βίντεο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Άνδρας ασθενής ηλικίας 53 ετών, που νοσηλευόταν από χθες το βράδυ στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και εξετάζεται ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Ο άνδρας που είναι από την περιοχή του Βοίου δεν φαίνεται να είχε ταξιδέψει στην Ιταλία , ωστόσο λόγω και της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί θα εξεταστεί ως πιθανό κρούσμα.

Τα πλάνα της μεταφοράς του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κάτω από αυστηρό όπως προβλέπεται πρωτόκολλο ασφάλειας και το ρεπορτάζ είναι από τη ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

“Με τα δεδομένα που έχουμε τα πανεπιστημιακά τμήματα των Γρεβενών σβήνουν” – Ο Γ. Δασταμάνης στην τηλεδιάσκεψη πρυτανείας και φορέων για το μέλλον του Πανεπιστήμιου (VIDEO)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Με τα δεδομένα που έχουμε, βάσει του νομοσχεδίου, τα πανεπιστημιακά τμήματα των Γρεβενών σβήνουν». Αυτό υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ...