Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος Βλάστη – Κλεισούρα

Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος Βλάστη – Κλεισούρα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Βλάστη – Κλεισούρα που συνδέει την Τοπική Κοινότητα Βλάστης του Δήμου Εορδαίας με την Τ.Κ. Κλεισούρας του Δήμου Καστοριάς μέσω του όρους Μουρικίου, βρίσκονται σε εξέλιξη την περίοδο αυτή από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Συγκεκριμένα ασφαλτοστρώνεται τμήμα μήκους 8 χιλιομέτρων του δασικού αυτού δρόμου, που είχε διανοιχθεί παλαιότερα και διασχίζει το όρος Μουρικίου, και ειδικότερα το τμήμα από την Κλεισούρα μέχρι και το ορεινό περίπτερο (ξενώνα) στο Μουρίκι, καθώς το υπόλοιπο κομμάτι του δρόμου από Βλάστη προς τον ορεινό  ξενώνα, που ανήκει στα διοικητικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, είναι ασφαλτοστρωμένο εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «e-ptolemeos.gr» η προϊσταμένη του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς,  Βασιλική Σιδηροπούλου, ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1 εκατομμύριο ευρώ, καθώς πριν ξεκινήσει το έργο ασφαλτόστρωσης «προηγήθηκαν άλλες τεχνικές εργασίες. Κατασκευάστηκαν δύο καινούρια τεχνικά έργα, έγινε ανακατασκευή της οδού,  οδοστρωσία με 3Α (χαλίκι) και το έργο βρίσκεται πλέον σε φάση ασφαλτόστρωσης», όπως δήλωσε η κ. Σιδηροπούλου, σημειώνοντας ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το Σεπτέμβρη.

Σημειώνεται ότι ο δρόμος αυτός αποτελεί μια πολύ ωραία δασική διαδρομή μέσα από το κατάφυτο Μουρίκι, που χρησιμοποιούν πολλοί κάτοικοι της περιοχής και που με την ασφαλτόστρωση και του υπόλοιπου τμήματος του δρόμου πλέον θα επιλέγουν πολλοί βλατσιώτες για να πάνε στην Καστοριά ή οι Καστοριανοί για να επισκεφθούν τη Βλάστη.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ν.Κουτλιάμπας (ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού): «Τρομακτική η ζημιά σε δεντροκαλλιέργειες-Ζητάμε αποζημίωση στο 100% και προκαταβολές»-VIDEO από το TOP CHANNEL

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Για τρομακτικές ζημιές, που δεν έχουν προηγούμενο, στο 100% της παραγωγής στη Δ. Μακεδονία, σε καλλιέργειες δέντρων, έκανε ...