Αρχική > Παραπολιτικά > Άψογος χειρισμός από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παντελή Παπαοικονόμου στη συζήτηση συνένωσης ΔΕΥΑΕΕ – ΔΕΤΗΠ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού 25/12/2018

Άψογος χειρισμός από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παντελή Παπαοικονόμου στη συζήτηση συνένωσης ΔΕΥΑΕΕ – ΔΕΤΗΠ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού 25/12/2018

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ομολογουμένως, η προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν πολύ δύσκολη, αφού περιλάμβανε το “εκρηκτικό” θέμα της συνένωσης ΔΕΥΑΕ- ΔΕΤΗΠ, και υπήρχε ένταση τόσο μεταξύ Δημοτικών Συμβούλων, όσο και από το ακροατήριο.
Επειδή το Δημοτικό Συμβούλιο είναι θεσμός δημοκρατίας με άμεση εκλογή από τον λαό, είναι απαραίτητο να υπάρχει τάξη και ανεμπόδιστη λειτουργία.
Εδώ αναδεικνύεται και ο ρόλος τους προέδρου του σώματος, ο οποίος πρέπει να προστατεύει το δικαίωμα έκφρασης όλων να λειτουργεί ισότιμα και να μην επιτρέπει αυθαιρεσίες, ούτε να επηρεάζεται από πιέσεις.
Ο Παντελής Παποικονόμου, προχθές, λειτούργησε υποδειγματικά. Eφάρμοσε τον κανονισμό λειτουργίας, έδωσε τον λόγο παντού και δεν άφησε να ξεχειλώσει η διαδικασία.
Όμως, εφ’ εξής θα πρέπει να λειτουργεί ακόμη πιο “σφιχτά” χωρίς να επιτρέπει διακοπές και κατάχρηση χρόνου, ενώ θα πρέπει να είναι πιο αυστηρός με το κοινό, απαγορεύοντας χειροκροτήματα και γιουχαΐσματα.
Όποιοι δεν μπορούν να ανεχθούν το κλίμα που επιβάλλει ο κανονισμός, να απέρχονται ή να εφαρμόζει τα μέτρα ο πρόεδρος.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team