Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Απολογισμός… O Eπίκαιρος καταγράφει

Απολογισμός… O Eπίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Απολογισμός

Γκρίνια και εσωστρέφεια στην προχτεσινή ΝΟΔΕ μετά το κακό εκλογικό αποτέλεσμα, όπου οι περισσότεροι αρκέστηκαν στο να ρίχνουν ευθύνες σε παριστάμενους και μη. Μεγάλη συζήτηση έγινε για την προεκλογική επιστροφή Κασαπίδη. Θυμίζω ότι μεγάλο κομμάτι των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ήταν εξοργισμένο όταν αποφασίστηκε πως θα συμπεριληφθεί ο Γιώργος Κασαπίδης στο ψηφοδέλτιο. Είχε μάλιστα ληφθεί απόφαση από τη ΝΟΔΕ να σταλεί στη Συγγρού επιστολή που θέτει τις κάθετες διαφωνίες με την εξέλιξη αυτή. Η πρόεδρος Ευλαμπία Πρώιου βρέθηκε εκτεθειμένη όταν ρωτήθηκε αν η επιστολή αυτή έφτασε στον Ανδρέα Παπαμιμίκο, και δεν μπορούσε να δώσει απάντηση. Μάλιστα κάποιοι είπαν πως ίσως είχαν λάθος διεύθυνση e-mail.

 

Παραιτήσεις;

Το κακό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τις κακές ισορροπίες στο εσωτερικό, φαίνεται πως ήδη έχουν δρομολογήσει και αλλαγές στα πρόσωπα. Στη συνεδρίαση, διαρκώς ακούγονταν προτροπές για παραιτήσεις σε μέλη της ΝΟΔΕ, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθουν σύντομα.

 

Επί προσωπικού

Το σίριαλ με τη Λιμνοδεξαμενή της Αναρράχης δε λέει να τελειώσει. Πλέον κολλάμε στις προσωπικές αψιμαχίες που υπάρχουν μεταξύ κατοίκων, αιρετών, και πολιτικών παραγόντων. Πρέπει – επιτέλους – να παρθεί μια απόφαση. Ή θα τελειώσουμε το έργο, ή θα το απεντάξουμε. Οι μόνοι αρμόδιοι να λύσουν οριστικά το θέμα που λίμναζε τόσο καιρό επί θητείας Δακή-Βρυζίδου, είναι οι Καρυπίδης-Ζαμανίδης.

 

makris05022015-thumb-large

Από το Ποντίκι

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team