Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Μπίρος και Γέρου ζήτησαν από το Συντονιστικό για τη ΔΕΗ να “αποδεσμεύσει” τον Θ. Καρυπίδη από την…παραίτηση-Αρνήθηκε ο περιφερειάρχης και επιμένει πως θα παραιτηθεί αν υπάρξει αγοραστής για τις μονάδες!

Μπίρος και Γέρου ζήτησαν από το Συντονιστικό για τη ΔΕΗ να “αποδεσμεύσει” τον Θ. Καρυπίδη από την…παραίτηση-Αρνήθηκε ο περιφερειάρχης και επιμένει πως θα παραιτηθεί αν υπάρξει αγοραστής για τις μονάδες!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την “αποδέσμευση” του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη από τη ρητή του δήλωση πως θα παραιτηθεί εάν πωληθούν οι λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ ζήτησαν, ουσιαστικά, στη χθεσινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου στην Αθήνα, τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κ. Γέρου!

Και οι δυο στενότατοι συνεργάτες του περιφερειάρχη επικαλέστηκαν “πολιτικές επιθέσεις” σε βάρος του Θ. Καρυπίδη, με τον τελευταίο, ωστόσο, να παίρνει το λόγο και να ξεκαθαρίζει πως δεν υφίσταται για τον ίδιο αλλαγή στάσης, ξεκαθαρίζοντας ότι επιμένει στην παραίτησή του, εάν και εφόσον βρεθεί αγοραστής για τις μονάδες.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, μέλη του Συντονιστικού, μεταξύ των οποίων και συνδικαλιστές, ανέφεραν πως δεν ζήτησαν ποτέ από τον περιφερειάρχη να παραιτηθεί και πως τα όσα έχει αναφέρει ήταν καθαρά προσωπική και μόνο απόφασή του.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η εν λόγω πρόταση των δυο στενών συνεργατών του Θ. Καρυπίδη φαίνεται πως προκάλεσε έκπληξη και απορία, με αρκετούς εκ των παρισταμένων να διερωτώνται κατά πόσο ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ήταν ή όχι γνώστης των όσων ανέφεραν οι δυο αντιπεριφερειάρχες.

Πηγή: kozanimedia.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team