Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Αποχώρησαν με τα φορτηγά τους από την Περιφέρεια, μετά από 18 ημέρες οι ιδιοκτήτες ΔΧ – Ικανοποιημένοι από τη συμφωνία με τη ΔΕΗ (VIDEO)

Αποχώρησαν με τα φορτηγά τους από την Περιφέρεια, μετά από 18 ημέρες οι ιδιοκτήτες ΔΧ – Ικανοποιημένοι από τη συμφωνία με τη ΔΕΗ (VIDEO)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ικανοποιημένοι από τη λύση που βρέθηκε στα αιτήματά τους, φεύγουν από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ, όπου έχουν παραταγμένα τα φορτηγά τους για 18 συνεχόμενες ημέρες, οι ιδιοκτήτες φορτηγών δημόσιας χρήσης.

«Φεύγουμε ικανοποιημένοι. Ήρθαμε σε συμφωνία ώστε να έχουμε μια ροή στη δουλειά μας. Όχι τα μεροκάματα που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά τόσα ώστε να μπορούμε να επιβιώσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Α. Σαρηγιανίδης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε ο περιφερειάρχης, Γιώργος Κασαπίδης, αναφερόμενος και στην προσπάθεια του βουλευτή Γ. Αμανατίδη, τονίζοντας πως ο τελευταίος είχε μια συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Στάσση, όπου σε ανοιχτή ακρόαση ο ίδιος παρουσίασε το πρόβλημα όπως το βιώνουν οι επαγγελματίες. «Αμέσως έσκυψε στα πρόβλημά μας ο κ. Στάσσης, τον οποίο και ευχαριστούμε, και αμέσως συνεννοήθηκε με τον κ. Κοταράκη και τον κ. Νίκου, τους οποίους και ευχαριστούμε γιατί έδωσαν μια λύση και βρήκαν αντικείμενο εργασίας για να επανέλθουμε στις δουλειές μας».

Ο ίδιος τόνισε πως θα έχουν 10-12 ημέρες εργασίας το μήνα, για ένα χρόνο, μέσω των κονδυλίων που είναι προς απορρόφηση από τον διαγωνισμό που μειοδότησαν. Επίσης, εξασφαλίστηκαν και άλλα κονδύλια, που θα εκτελέσουν εργολάβοι μέσα στα ορυχεία, με το όφελος για την τοπική κοινωνία να είναι πολλαπλό.

Επίσης, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για το ήρεμο κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια του αγώνα, λέγοντας πως κατόρθωσαν να έρθουν σε συμφωνία με τη ΔΕΗ μέσω της συμβολής των κ.κ. Αμανατίδη και Κασαπίδη και των επαφών τους στην Αθήνα, με το συνολικό και πιο εξειδικευμένο αντικείμενο αποτελεσμάτων που έφεραν.

Ζητήσαμε να πάρουμε κάτι για να είναι βιώσιμο το επάγγελμά μας και πιστεύουμε ότι αυτά που μας είπαν θα τηρηθούν, τόνισε ένας άλλος επαγγελματίας, ενώ ένας ακόμη ζήτησε να προχωρήσουν τα έργα για να μπορέσουν να πορευτούν το επόμενο διάστημα, λέγοντας πως τον επόμενο μήνα αναμένονται τα αποτελέσματα από τη συμφωνία με τη ΔΕΗ.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Κλείνει λόγω κρουσμάτων COVID το Γυμνάσιο Ανατολικού

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Λόγω κρουσμάτων covid 19 σε μαθητές, το Γυμνάσιο Ανατολικού θα παραμείνει κλειστό έως και ...