Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Ποδόσφαιρο:Αποχωρεί από τη διοίκηση του Φ.Σ. Κοζάνη ο Αλέξης Αδαμίδης – Παραμένει η Έλενα Αποστολίδου

Ποδόσφαιρο:Αποχωρεί από τη διοίκηση του Φ.Σ. Κοζάνη ο Αλέξης Αδαμίδης – Παραμένει η Έλενα Αποστολίδου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Για 4 περίπου μήνες τελικά παρέμεινε στα κοινά της Κοζάνης ο Αλέξης Αδαμίδης που την Τρίτη ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη διοίκηση της ομάδας.

Αναμένονται οι επίσημες τοποθετήσεις τόσο από τον ίδιο όσο και από την ομάδα.

Σε ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο πρώην πλέον πρόεδρος της Κοζάνης είναι αινιγματικός γράφοντας Ο Χρόνος: ηρεμεί…φανερώνει…..τιμωρεί….

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι λόγοι αποχώρησης έχουν να κάνουν με πιθανή εμπλοκή του σε διοικητικά ομάδας μεγαλύτερης κατηγορίας.

Με ενδιαφέρον λοιπόν αναμένονται οι επίσημες τοποθετήσεις και κατά πόσο αυτό θα επηρρεάσει την Κοζάνη τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά.

Αντίθετα παραμένει στη θέση της αν και κάποιοι την ήθελαν να αποχωρεί μαζί με τον Αλέξη Αδαμίδη η Γενική Διευθύντρια της ομάδας Έλενα Αποστολίδου η οποία μάλιστα προέβη και στην ακόλουθη δήλωση:

Σε όσους «δημοσιογράφους» έσπευσαν να ανακοινώσουν ψευδή πληροφορία ότι αποχωρώ από την ομάδα της ΚΟΖΑΝΗΣ, ενημερώνω επίσημα πως παραμένω στη θέση μου!!!
Καλό θα ήταν να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες και έπειτα να ανακοινώνονται!! Μάλλον πρέπει να δημιουργήσουμε κ σχολή δημοσιογραφίας εκτός από Ακαδημία Ποδοσφαίρου και Σχολή Ρυθμικής που ήδη έχουμε.. Για ακόμη μια φορά εκτίθεστε!!!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Να δείξει ότι αξίζει να σωθεί

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Σήμερα ξεχωρίζει μία επιλογή από την ACΒ και το ντέρμπι των Βάσκων, ανάμεσα σε ...