Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Από το Διδασκαλικό Εκπαιδευτικό Συνέδριο της περιοχής Εμπορίου Πτολεμαΐδος το 1961– Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 31/03/2021

Από το Διδασκαλικό Εκπαιδευτικό Συνέδριο της περιοχής Εμπορίου Πτολεμαΐδος το 1961– Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 31/03/2021

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την όλη οργάνωση του συνεδρίου είχε ο Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης Εορδαίας, Αμβροσίου Βασίλειος. Προσκεκλημένος του Συνεδρίου ήταν ο Γενικός Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευση Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα τη γειτονική μας Φλώρινα κ. Νέζης.

Τα δύο σκέλη του συνεδρίου αναφέρονταν στην πορεία λειτουργίας των σχολείων της περιοχής μας, μετά την εμπόλεμη κατάσταση 1946-1949, τόσο, σε προσωπικό και αίθουσες διδασκαλίας, όσο και για τον προγραμματισμό κάλυψης των αντίστοιχων και όχι μόνο ελλείψεων για την εύρυθμη λειτουργία τους..

Το συνέδριο επεκτάθηκε και σε άλλης μορφής θέματα με κατάληξη τη σωστή διαπαιδαγώγηση της εύπλαστης αυτής μάζας που θα αποτελέσει την μελλοντική κοινωνία της Πατρίδας μας.

Τέλος, ο Γενικός Επιθεωρητής Δυτικής Μακεδονίας, κ. Νέζης. αφού ευχαρίστησε το συνάδελφο του. κ. Αμβροσίου, για την πρόσκληση, συνεχάρει τους συμμετέχοντες για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και ενδιαφέροντος για το λειτούργημα τους και υποσχέθηκε για την συμπαράσταση του στην ικανοποίηση των εκπαιδευτικών τους στόχων για το καλό του δίδυμου, «ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ» . Και η συνέλευση έκλεισε με μια αναμνηστική φωτογραφία.

Στη φώτο μας, από αριστερά οι σύνεδροι : ΣΕΙΡΑ 1η, καθήμενοι: Οι δύο άγνωστες μας X;, X:. η Παπαδοπούλου Ρούλα, η Γρηγοριάδου Πολύτρια, η Γέροντα Έλλη και η άγνωστη μας X;.

ΣΕΙΡΑ 2η, όρθιοι : Ο Πεϊτσίνης Γιάννης και η σύζυγος του Άννα, η Αθανασιάδου Ανατολή, η Σώκου Καίτη, η Τσάκου Έλλη, η Πασαλίδου Αγγέλα, ο Γενικός Επιθεωρητής Δυτικής Μακεδονίας, μα έδρα τη Φλώρινα, κ. Νέζης. ο Επιθεωρητής Δημοτικής εκπαίδευσης Εορδαίας κ., Αμβροσίου Βασίλειος, η Γκόγια Σταυρούλα, η Πανίδου X; και Γιαραμάζη Χρυσούλα.

ΣΕΙΡΑ 3η, όρθιοι : Ο Παπαμάρκου Ηλίας. η Παπαμάρκου Σοφία, η άγνωστη μας X;, η Μιχαηλίδου Άννα, η

Παπουλίδου Ολγα, η Τσαγγαλίδου Χρυσούλα, ο Βαγδατλής Χρήστος, ο Κωστής Γιώργος, ο Κυρζίδης Κώστας και ο άγνωστος μας X;.

ΣΕΙΡΑ 4η, όρθιοι : Ο Γιούμπουρας Κώστας., το άγνωστο μας κεφαλάκι X;, ο Ραφαηλίδης Ιάκωβος ο Τσούμαρης.

Γιάννης και η σύζυγος του Ασπασία . οι δύο άγνωστες μας X;, X;, ο Σερμπίνης Βασίλης, οι δύο άγνωστοι μας X;. X;, ο Κοκκινίδης Ιωσήφ, ο Βέργος Κώστας και ο Πανίδης Λεωνίδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η Μουσική Γωνιά του Μίλτου Ηλιάδη στο e-ptolemeos.gr – Tom Jones – One More Cup of Coffee

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Κατασκευαστική Εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό σε μορφή μόνιμης απασχόλησης η με σύμβαση εργασίας ...