Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Από τα εγκαίνια λειτουργίας, του νέου κτηριακού συγκροτήματος, του “Κέντρου Παιδικής Μέριμνας” Πτολεμαϊδος στις 7-4-1975– Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 11/03/2020

Από τα εγκαίνια λειτουργίας, του νέου κτηριακού συγκροτήματος, του “Κέντρου Παιδικής Μέριμνας” Πτολεμαϊδος στις 7-4-1975– Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 11/03/2020

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Θα θυμούνται, οι παλιοί, το, πάλαι ποτέ, Ιστορικό Γεωργοκτηνοτροφικό Ορφανοτροφείο, η, Οικοτροφείο Πτολεμαϊδος, και την τεράστια κοινωνική και γεωργοκτηνοτροφική προσφορά του, στην πόλη μας και στην περιοχή μας γενικότερα.

Από την  Αγροτική και κτηνοτροφική  και  οποιαδήποτε  άλλη ονομασία την προσέδιναν, από   αυτήν  την  κιβωτό προέκυψαν δεκάδες έμπειροι, θα λέγαμε, “γεωπόνοι- κτηνίατροι, καλλιεργητές  γης  και κτηνοτρόφοι” που, με τη βοήθεια και των ελάχιστων Πανεπιστημιακών αρμόδιων στο είδος, συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανάπτυξη της γεωκτηνοτροφικής περιοχής μας και όχι μόνο, στα δύσκολα εκείνα χρόνια του παρελθόντος.

Στη φώτο τους, από αριστερά, ο Νομάρχης και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, Καραγκουνίδης Αθανάσιος. O Υπουργός Βορείου Ελλάδος, Μάρτης Νικόλαος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης τους πατέρας, Καντιώτης Αυγουστίνος, ο Υφυπουργός Υγείας-Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο συμπολίτης τους Βουλευτής, Βύζας Θεμιστοκλής,(Θέμης), ο Στρατηγός Διοικητής του Α΄ Σώματος Στρατού, ο συμπολίτης τους Βουλευτής, Αθανασιάδης Σταύρος, ο Διευθυντής του Ιδρύματος, Παπουλίδης Σωκράτης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Βαβούρας Θεόδωρος και άλλοι.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team