Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Απαλλάχθηκε ο Θεόδωρος Κουκάκης – Είχε κατηγορηθεί πως ορίστηκε παράτυπα Διοικητής Νοσοκομείου Γρεβενών

Απαλλάχθηκε ο Θεόδωρος Κουκάκης – Είχε κατηγορηθεί πως ορίστηκε παράτυπα Διοικητής Νοσοκομείου Γρεβενών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Απαλλάχθηκε από το Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας ο Θεόδωρος Κουκάκης, πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών, ο οποίος κατηγορήθηκε για απάτη εις βάρος του Δημοσίου, και συγκεκριμένα πως είχε προσκομίσει πλαστό πτυχίο κατά τη διαδικασία διορισμού του το 2013.

Το θέμα προέκυψε κατά τον έλεγχο στα αρχεία του ΔΟΑΤΑΠ μετά από καταγγελία, όπου σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ του «ΕΘΝΟΥΣ» προέκυψε ότι στο επίμαχο πτυχίο του δεν αναγράφονταν η σωστή ημερομηνία γέννησης και άρα προέκυπτε πως το κατατεθέν πτυχίο άνηκε σε τρίτο πρόσωπο.

Οι εξηγήσεις που τότε είχε δώσει δεν κρίθηκαν επαρκείς, και ξεκίνησε μία πολυετής δικαστική δίωξη. Στην συνεδρίαση του Εφετείου στις 25/4/2021, η δίωξη κρίθηκε τελεσίδικα απορριπτέα για τυπικούς λόγους, κι έτσι ο κ. Κουκάκης απαλλάχθηκε των κατηγοριών μετά από μια πολυετή περιπέτεια. Το σκεπτικό της απόφασης αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 469 κρούσματα (Παρασκευή) – Μικρός ο αριθμός και σε ΠΕ Κοζάνης, Γρεβενών και Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στα 469 τα νέα κρούσματα – 307 οι διασωληνωμένοι, 20 θάνατοι Στη Δ. Μακεδονία εντοπίζονται: Στην ΠΕ Γρεβενών ...