Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Αντιπροσωπία του Δήμου Πτολεμαϊδος στην αδελφή πόλη της Κύπρου, ΕΓΚΩΜΗ, το 1997 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 31/08/2016

Αντιπροσωπία του Δήμου Πτολεμαϊδος στην αδελφή πόλη της Κύπρου, ΕΓΚΩΜΗ, το 1997 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 31/08/2016

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Η αντιπροσωπία του Δήμου Πτολεμαϊδος και της αντίστοιχης της Έγκωμης Κύπρου, 20-6-1997 στο ΜΝΗΜΕΙΟ του πάρκου των πεσόντων και αγνοουμένων Ελλήνων καταδρομέων στη Λευκωσία Κύπρου.

Η αντιπροσωπία του Δήμου μας, κατέθεσε δάφνινο στεφάνι στη μνήμη των αγωνιστών πεσόντων και αγνοουμένων αδελφών μας Ελλήνων για την ελευθερία της Κύπρου.

Στη φώτο μας, από αριστερά, μπρος και πίσω, οι: Ντίνος Χατζηεφραιμίδης, Χρυσούλα Ναούμ και πίσω το κεφαλάκι της Σούλα Χατζηεφραιμίδου, ο Νίκος Ναούμ και πίσω ο Παναγιώτης Κουσίδης με τη σύζυγο του Έφη, δίπλα ο Αλεξάκης Πανάρετος και μπροστά η ¨Όλγα Εφραιμίδου, η Ντίνα Κιουρτζίδου ,ο γράφων, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Καζαντζής, ο Δήμαρχος της Έγκωμης, Γιάννης Καλλής, η Γιαννούλα Τόττη σύζυγος του Δημάρχου μας, Πέτρου Τόττη και δίπλα μια ομάδα συμβούλων και όχι μόνο  της Έγκωμης και στο μέσον , με το μαύρο φόρεμα, η  Γραμματέας του Δημάρχου μας, Ρίτσα Αργυροπούλου.

Σημείωση σύνταξης: Για την άρση κάθε σχόλιου, από την απουσία του Δημάρχου, Πέτρου Τόττη, από το Δημοσίευμα μας, διευκρινίζουμε πως, επείγουσες υπηρεσιακές ανάγκες παραμονής του στο Δήμο και Αθήνα, καθυστέρησαν την παρουσία του για δύο ημέρες.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team