Αρχική > Αθλητικά > Ανοίγει από την Τρίτη 5-5-2020 το αθλητικό κέντρο αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

Ανοίγει από την Τρίτη 5-5-2020 το αθλητικό κέντρο αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ανοίγει από την Τρίτη 5-5-2020 το αθλητικό κέντρο αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

Αρχίζουν τις προπονήσεις τους οι αθλητές του τένις

Σύμφωνα με  την αναλυτική ενημέρωση που έγινε σήμερα 30-4-2020  στις 6 το απόγευμα  από τον υφυπουργό  Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, το τένις ανήκει στην κατηγορία των ατομικών αθλημάτων  και  στα αθλήματα χαμηλής επικινδυνότητας  για την εξάπλωση του ιού ,  για τα οποία θα επιτραπεί να γίνονται προπονήσεις  αλλά μόνο σε ανοιχτούς χώρους

Έτσι  οι εγκαταστάσεις τένις  όλης της  χώρας  θα ανοίξουν από την Τρίτη, 5 Μαΐου για τους αθλητές, με απαραίτητη όμως  προϋπόθεση , την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

τα υγειονομικά πρωτόκολλα που δημιουργήθηκαν από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού,  συγκεντρώνονται στον παρακάτω δεκάλογο:

  1. Τηρούμε κατάλογο για όσους εισέρχονται στην αθλητική εγκαταστάση. Διαμορφώνουμε τους χώρους ώστε οι αθλητές – προπονητές – προσωπικό να μπαίνουν μόνο από μια (την ίδια πάντα) είσοδο, με τη διαδικασία που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
  2. Διεξάγουμε έλεγχο των εισερχομένων στους αθλητικούς χώρους μέσω της συμπλήρωσης ερωτηματολογίου με το πρόσφατο ιστορικό τους. Πέραν των αθλητών, όλοι οι υπόλοιποι φοράνε μάσκες.
  3. Κρατάμε απόσταση δύο μέτρων από κάθε άλλο άτομο. Δεν κάνουμε χειραψίες ή εναγκαλισμούς με άλλο άτομο.
  4. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τα δικά μας αθλητικά είδη, τα οποία και θα πλένουμε στο σπίτι μας.
  5. Προτιμάμε τη μεταφορά προς και από τον αθλητικό χώρο με το δικό μας μέσο μεταφοράς.
  6. Ενημερώνουμε άμεσα σε περίπτωση που έχουμε συμπτώματα πυρετού, βήχα, δύσπνοιας, υπέρμετρης κόπωσης και μυαλγίες.
  7. Αν έρθουμε, στη διάρκεια της προπόνησης, σε επαφή με άλλο άτομο αρχικά πλένουμε διεξοδικά τα χέρια μας ή χρησιμοποιούμε αντισηπτικό και στη συνέχεια ξεπλένουμε το πρόσωπό μας. Όσον αφορά στη χρήση οργάνων, απολυμαίνονται μετά τη χρήση ανά αθλητή.
  8. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά δικά μας μπουκάλια με νερό, κατά προτίμηση εμφιαλωμένο. Δεν τα μοιραζόμαστε με κανένα άλλο άτομο!
  9. Τα αποδυτήρια, τα ντους, το γυμναστήριο και τα κυλικεία της εγκατάστασης παραμένουν κλειστά. Αποφεύγουμε τις τουαλέτες.
  10. Αν τα ρούχα προπόνησης απολυμαίνονται από την ομάδα, τα βάζουμε σε υδατοδιαπερατή τσάντα και τα αφήνουμε στη μέριμνα του συλλόγου.

Περισσότερες  διευκρινήσεις για τα υγειονομικά  πρωτόκολλα θα έχουμε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας  Σπύρο  Ζαννιά σύντομα τις επόμενες  μέρες

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Με τον εκτελεστή των πέναλτι στην εκκίνηση

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Γράφει ο Κωνσταντίνος Μητσέας Διάβασε εδώ ό,τι χρείαζεται να ξέρεις για το euro 2021! Εκκίνηση του Euro με ...