Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Αναζήτηση κρυμμένων θησαυρών στη Βλάστη Εορδαίας

Αναζήτηση κρυμμένων θησαυρών στη Βλάστη Εορδαίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Επιχείρηση αναζήτησης κρυμμένων θησαυρών στην ορεινή Βλάστη, Τοπική Κοινότητα του Δήμου Εορδαίας, ξεκινά ένας κυνηγός θησαυρών από την περιοχή της Εορδαίας, κατόπιν έκδοσης των σχετικών αδειών και τη συναίνεση της Τοπικής Κοινότητας Βλάστης, η οποία ενέκρινε τη σχετική αίτηση που κατέθεσε στην Κοινότητα στις 5/6/2019 για τη διενέργεια εκσκαφής.

Αντίστοιχη συναίνεση για την αναζήτηση θησαυρών έδωσε και το  Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, το οποίο στη συνεδρίασή του το βράδυ της Τρίτης ενέκρινε τη σχετική απόφαση της Τ.Κ. Βλάστης.

Ο κυνηγός θησαυρών έχοντας λάβει ήδη τις απαιτούμενες άδειες της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, της Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων καθώς επίσης και του Δασαρχείου, έλαβε και τυπικά πλέον τη συγκατάθεση να σκάψει σε περιοχή της Τ.Κ. Βλάστης σε μια περιοχή έκτασης 200 στρεμμάτων σήμερα και 6.000τ.μ. περίπου, σε σημεία που είναι σε κοινόχρηστες χορτολιβαδικές και δασικές εκτάσεις, για την αναζήτηση κρυμμένων θησαυρών μη ιδιωτικών (δημοσίων) θησαυρών και συγκεκριμένα για αναζήτηση χρυσών λιρών.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ανοιξε το Α21 για το επίδομα παιδιού 2021

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ανοιξε σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21 για το Επίδομα Παιδιού έτους 2021 σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ. ...