Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Αναβάλλεται το 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού, Πτολεμαΐδα – Η πόλη γιορτάΖΕΙ

Αναβάλλεται το 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού, Πτολεμαΐδα – Η πόλη γιορτάΖΕΙ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ αποφάσισε την αναβολή του 4ου Φεστιβάλ Πολιτισμού, Πτολεμαΐδα – Η πόλη γιορτάΖΕΙ, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τις 27 Μαρτίου έως τις 12 Απριλίου 2020.

Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ και όσοι τους τελευταίους μήνες δουλεύουν για το φεστιβάλ, ύστερα από τις ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για αύξηση σε παγκόσμιο επίπεδο του βαθμού επικινδυνότητας σε πολύ υψηλό, για την μετάδοση και τις επιπτώσεις της νόσου COVID-19, με αίσθημα κοινωνικής και συλλογικής ευθύνης αποφάσισε την αναβολή του Φεστιβάλ.

Προτεραιότητα αυτή την στιγμή έχει η υγεία των προσκεκλημένων μας, των πολιτών, καθώς και όλων των εθελοντών που απασχολούνται για το Φεστιβάλ.

Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και εξετάζει το ενδεχόμενο το Φεστιβάλ να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αφιλοκερδώς δούλεψαν τους τελευταίους μήνες, τους επαγγελματίες της πόλης για την άψογη συνεργασία και την κατανόηση που έδειξαν στην απόφασή μας, καθώς επίσης και τους καλλιτέχνες  οι οποίοι πλήττονται από την γενική κατάσταση και επέδειξαν επαγγελματισμό και διάθεση να επανέρθουν με την πρώτη ευκαιρία.

Το Φεστιβάλ Πολιτισμού, Πτολεμαΐδα – Η πόλη γιορτάΖΕΙ,  σκοπό έχει η πόλη να ΖΕΙ μέσα από τις τέχνες και τον πολιτισμό. Όταν οι συνθήκες μας το επιτρέψουν, θα είμαστε εδώ να ΖΗΣΟΥΜΕ μέσα από την γιορτή αυτή.

 

Για το Δ.Σ. της ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Πώς κατανέμονται τα σημερινά κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σύμφωνα με πληροφορίες τα σημερινά κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία κατανέμονται ως εξής: 2 στο δήμο Κοζάνης, 2 ...