Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ανακοίνωση – επιστολή του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ στον Υπουργό Υγείας για τον εμβολιασμό

Ανακοίνωση – επιστολή του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ στον Υπουργό Υγείας για τον εμβολιασμό

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ανακοίνωση – επιστολή στον Υπουργό Υγείας για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στο Νομό Κοζάνης και το ό,τι ηλικιωμένοι θα πρέπει να μετακινούνται για να το κάνουν, απέστειλε το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Κοζάνης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 

«Κύριε Υπουργέ Υγείας

Με τυμπανοκρουσίες ανακοινώσατε για τα 1018 εμβολιαστικά κέντρα στη χώρα για να εμβολιαστεί  ο ελληνικός λαός, χωρίς παραβλήματα .

Απ, έτη φαίνεται  όχι μόνο προβλήματα έχουμε εμείς οι συνταξιούχοι αλλά μας δημιουργείται ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Με τα εμβολιαστικά κέντρα πχ στο νομό μας, στέλνετε τους Συνταξιούχους να διανύσουν 50 χιλιόμετρα για να κάνουν το εμβόλιο,δηλαδή από χωριό της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης στην περιφερική ενότητα Βοίου δηλαδή αναγκάζεται εμάς τους υπερήλικες με όλα τα προβλήματα υγείας και ηλικίας, να διανύσουμε αυτά τα χιλιόμετρα, αυτή είναι η φροντίδα για της ευπαθής ομάδες Της κυβερνησή σας.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Κοζάνης συμμετείχε στη μέρα δράσης για την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας μαζί με εργαζόμενους και Συνταξιούχους την Τετάρτη 3/2 έξω από το κέντρο Υγείας κοζάνης για να διεκδικήσουμε:

Ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό των κέντρων Υγείας για να αναλάβουν τον εμβολιασμό, χωρίς καμία περικοπή της λειτουργίας του.

Άμεση απεμπλοκή των νοσοκομείων από τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού.

Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, ιδιωτικών κλινικών και εργαστηρίων, υποχρεωτική ένταξη των ιδιωτών γιατρών στο σχέδιο του εμβολιασμού.

Εξασφάλιση όλων των αναγκαίων μέτρων [προσωπικό, εξοπλισμός, γραμματειακή υποστήριξη, χώροι] και της αναγκαίας εκπαίδευσης του προσωπικού για την ασφαλή διενέργεια του εμβολιασμού.

Μέτρα πρόληψης και μαζικά τεστ, πρόσβαση  σ’ όλα τα διαθέσιμα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια».

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ολόκληρη η συγκλονιστική ομιλία του Παναγιώτη Μωυσιάδη, στην εκδήλωση «Πτολεμαΐδα, τόπος μνήμης και διεκδίκησης», αφιερωμένη στη Γενοκτονία των Ποντίων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Κορωνοϊός: Μείωση των ενεργών κρουσμάτων την Δευτέρα στην Δυτική Μακεδονία. Πως κατανέμονται τα 20 ...