Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Αμύνταιο: Μικρή ένταση μεταξύ Αντωνιάδη – Λιάση για τη διαδικασία: Με παρέμβαση υπουργού δόθηκε ο λόγος στον αντιπρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου (VIDEO)

Αμύνταιο: Μικρή ένταση μεταξύ Αντωνιάδη – Λιάση για τη διαδικασία: Με παρέμβαση υπουργού δόθηκε ο λόγος στον αντιπρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου (VIDEO)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μικρή ένταση στο Αμύνταιο όπου είναι σε εξέλιξη συζήτηση για την απολιγνιτοποίηση παρουσία του Υπουργού Κωστή Χατζηδάκη.

Ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου ζήτησε να πάρει το λόγο και εκεί προκλήθηκε μια διαφωνία με τον βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη ως προς τη διαδικασία και πότε θα τοποθετηθεί. Ωστόσο με παρέμβαση του υπυοργού ο κ. Λιάσης έλαβε το λόγο.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ολοκληρώθηκε η ανοιχτή συζήτηση για το πρόγραμμα των 40εκ. ευρώ- Κασαπίδης: «Νιώθω τον πόνο και την αγωνία σας, παίρνω δύναμη να διεκδικήσω περισσότερα πράγματα»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Νιώθω τον πόνο και την αγωνία σας, θα είμαι μπροστά στα αιτήματά μας. Παίρνω δύναμη από εσάς για ...