Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Άμεση λύση για την αποκατάσταση των φαινομένων της κατολίσθησης και διολίσθησης στην κεντρική πλατεία, στο Δίλοφο Βοΐου

Άμεση λύση για την αποκατάσταση των φαινομένων της κατολίσθησης και διολίσθησης στην κεντρική πλατεία, στο Δίλοφο Βοΐου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Άμεση λύση με την διαδικασία του κατ` επείγοντος, αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο για την αποκατάσταση των φαινομένων της κατολίσθησης και διολίσθησης στην κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Διλόφου Βοΐου.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην εισήγησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης «το πρόβλημα εμφανίστηκε εδώ και δέκα χρόνια προκαλώντας ζημιές στην έδραση του Ι.Ν.  Κοιμήσεως της Θεοτόκου, συνέχισε στο κάτω μέρος της πλατείας, καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση στο Κέντρο Νεότητας που υπέστη επίσης ζημιές στους τοίχους πλήρωσης του. Με την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων θεωρείται αρκετά επίφοβο να κατολισθήσουν και τα νεκροταφεία μαζί με τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην πάνω πλευρά της Τοπικής Κοινότητας».

Ο τρόπος εκτέλεσης του έργου αποφασίστηκε ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο για  απ` ευθείας ανάθεση (Ν 4412/16 αρ 32) με στόχο τα Χριστούγεννα η πλατεία να ολοκληρωθεί και να υποδεχθεί  τους ετεροδημότες και τους επισκέπτες της περιοχής.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team