Αρχική > Slider > Αλέκος Παπαδόπουλος στην εκδήλωση της “Δημοκρατικής Ευθύνης” Κοζάνης: Να δημιουργήσουμε καινούργια δεδομένα με νέους ανθρώπους

Αλέκος Παπαδόπουλος στην εκδήλωση της “Δημοκρατικής Ευθύνης” Κοζάνης: Να δημιουργήσουμε καινούργια δεδομένα με νέους ανθρώπους

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Για μια νέα πολιτική αντίληψη ποιότητας στην πολιτική διαχείριση της χώρας, ώστε να δημιουργηθούν καινούργια δεδομένα από νέους ανθρώπους, έκανε λόγο από την Κοζάνη, ο Αλέκος Παπαδόπουλος, μιλώντας σε προσυνεδριακή διαδικασία της Δημοκρατικής Ευθύνης, το πρωί της Κυριακής, όπου ανέπτυξε το θέμα «Δημόσια Διοίκηση, Σύγχρονο Κράτος».

dsc_0115

Η προσυνεδριακή διαδικασία της Δημοκρατικής Ευθύνης, τόνισε ο επί σειρά ετών υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ξεκινά από την Κοζάνη και θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα, με κορύφωση το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο στην Αθήνα. Υπογράμμισε ότι «η Δημοκρατική Ευθύνη είναι μία πολιτική κίνηση η οποία επιδιώκει μέσα από μία πολιτική αντίληψη ποιότητας, που είναι το μεγαλύτερο κατ’ εμέ έλλειμμα στην πολιτική διαχείριση της χώρας, να δημιουργηθούν καινούργια δεδομένα από νέους ανθρώπους. Γιατί κάθε εποχή θέλει τους δικούς της ανθρώπους και τα καινούργια συμβάντα και γεγονότα δεν μπορούν να δημιουργηθούν από καταστάσεις που έχουν βαρύ στίγμα από το παρελθόν». Μάλιστα, το λέει αυτό ένας άνθρωπος, τόνισε ο Α. Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει μία διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, εμείς έχουμε περάσει σε αναγκαστικό αυτοσυντηρητισμό, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βοηθούμε τέτοιες υγιείς προσπάθειες σαν αυτές της Δημοκρατικής Ευθύνης και αυτών των παιδιών.

Ο συντονιστής της τριμελούς Συντονιστικής Επιτροπής Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Μητλιάγκας, χαρακτήρισε μεγάλη τιμή και χαρά που η προσυνεδριακή διαδικασία της Δημοκρατικής Ευθύνης ξεκινά από την Κοζάνη και τη Δυτική Μακεδονία. Είναι, όπως είπε, «μια πηγαία έκφραση πολιτών οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική μέχρι τώρα, αλλά έχουν αντιληφθεί ότι η πολιτική επηρεάζει σημαντικά τις ζωές τους, οπότε αρχίζουν και προσεγγίζουν την πολιτική. Αυτό που λέμε εμείς, είναι οι καθημερινοί άνθρωποι να φύγουν από την εξέδρα και να κατέβουν στον στίβο».

Ο συντονιστής της Συντονιστικής Επιτροπής Δυτικής Μακεδονίας πρόσθεσε ακόμη: «Δεν έχουμε άγχος πολιτικής επιβίωσης, δεν λειτουργούμε κάτω απ’ αυτό το πρίσμα. Αυτό που θέλουμε να προάγουμε είναι τον δημόσιο διάλογο, την ποιότητα και την επιμονή, δομώντας ένα δύσκολο αλλά κατανοητό για τον πολίτη πρόγραμμα, γιατί μέχρι στιγμής οι πολίτες ψηφίζουν εύκολα προγράμματα, αλλά θυμώνουν με τις επιλογές τους, οπότε θεωρούμε ότι όλο αυτό το μήνυμα που ξεκινά από την Κοζάνη και θα μετουσιωθεί στο συνέδριο του Μαρτίου, θα περάσει δυναμικά στην κοινωνία. Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια».

Στην πρώτη προσυνεδριακή εκδήλωση της Δημοκρατικής Ευθύνης, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι δύο πρώην νομάρχες Κοζάνης Πάσχος Μητλιάγκας και Ιορδάνης Ανδρεάδης, καθώς επίσης οι Αθανάσιος Καραλιώτας, Γιώργος Αμανατίδης, Ευθύμιος Λιάκος και Γιάννης Πατουλίδης.

dsc_0087 dsc_0077 dsc_0062

dsc_0052

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας