Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Άκρως επιτυχημένο το τριήμερο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων στη Σιάτιστα

Άκρως επιτυχημένο το τριήμερο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων στη Σιάτιστα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων που πραγματοποιήθηκε στη Σιάτιστα, υπό την διοργάνωση του Δήμου Βοΐου και του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.

Περίπου δυόμιση χιλιάδες άτομα  πέρασαν το κατώφλι του Πολιτιστικού Κέντρου «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη», από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο μιας άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης που περιελάμβανε συναυλίες, μουσικές και εικαστικές συμπράξεις, καθώς και σεμινάρια για εκπαιδευτικούς.

Στο φεστιβάλ που είχε τίτλο «Μουσική και Ελευθερία», συμμετείχαν τα Μουσικά Σχολεία Αλίμου, Καστοριάς, Ξάνθης, Κατερίνης, Πτολεμαΐδας καθώς και το  Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας « Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου».

Ο Δήμος Βοΐου θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους διοργανωτές για την αγαστή συνεργασία και δεσμεύεται για την μελλοντική ανάληψη αντίστοιχων πρωτοβουλιών.

Δημήτριος Λαμπρόπουλος

Δήμαρχος Βοΐου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Συνομιλώντας με τον 20ο αιώνα» – 40 συνεντεύξεις του Γιώργου Λιάνη με σημαντικά πρόσωπα θα λάβουν «σάρκα και οστά» την Κυριακή στην Πτολεμαΐδα – Όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος για το Αμύνταιο, την Πτολεμαΐδα και την «παρακμή» της Ελλάδας σήμερα -VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Συνομιλώντας με τον 20ο αιώνα» τιτλοφορείται το νέο βιβλίο του Γιώργου Λιάνη, ένα βιβλίο συλλογή σαράντα συνεντεύξεων που ...