Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αφιερωμένες στα 70 χρόνια από τη λήξη του Εμφυλίου οι «Πρέσπες 2018» (Δείτε όλο το πρόγραμμα)

Αφιερωμένες στα 70 χρόνια από τη λήξη του Εμφυλίου οι «Πρέσπες 2018» (Δείτε όλο το πρόγραμμα)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στα 70 χρόνια από τη λήξη του Εμφυλίου Πολέμου θα είναι αφιερωμένες οι φετινές εκδηλώσεις «Πρέσπες 2018», που θα λάβουν χώρα στον Άγιο Αχίλλειο και στην πόλη της Φλώρινας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 24 – 26 Αυγούστου και το πρόγραμμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, ο Γιώργος Νταλάρας θα τραγουδήσει τη Ρωμιοσύνη και τον Επιτάφιο, ενώ κείμενα θα διαβάσει ο Γιώργος Κιμούλης.

Το Σάββατο 25 Αυγούστου, στη Φλώρινα, χορωδίες απ’ όλη την Ελλάδα θα αποδώσουν τα αριστουργήματα του Μίκη Θεοδωράκη, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη. Θα συμμετέχουν και οι χορωδίες του Ωδείου Φλώρινας και του Αμυνταίου.

Την Κυριακή 26 Αυγούστου, το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «70 χρόνια από τη λήξη του Εμφυλίου Πολέμου». Θα μετέχουν μεταξύ άλλων οι Ηλίας Νικολακόπουλος, Νίκος Μέρτζος, Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, Γιώργος Λιάνης, Ανδρέας Ανδρέου, Σοφία Ηλιάδου – Τάχου και εκπρόσωποι  κομμάτων της Βουλής.

Η αυλαία των εκδηλώσεων θα πέσει το βράδυ της Κυριακής 26 Αυγούστου, στη Φλώρινα, με τη μουσική συνάντηση των Σταύρου Ξαρχάκου και Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

 

Πηγή: neaflorina

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας: Διαδικτυακή εκδήλωση: Βιώσιμη ανάπτυξη και Πράσινη Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Μακεδονία την Τετάρτη 3 Μαρτίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν ανοιχτή διαδικτυακή ...