Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Άδωνις Γεωργιάδης από τους Αναργύρους: Η κυβέρνηση αποτελείται από απατεώνες και σας κοροϊδεύουν…Η μετεγκατάσταση θα γίνει επί Νέας Δημοκρατίας – ΒΙΝΤΕΟ

Άδωνις Γεωργιάδης από τους Αναργύρους: Η κυβέρνηση αποτελείται από απατεώνες και σας κοροϊδεύουν…Η μετεγκατάσταση θα γίνει επί Νέας Δημοκρατίας – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Από την πολύπαθη Τοπική κοινότητα Ανάργυρων επιτέθηκε στην κυβέρνηση ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας οτι τους κοροϊδεύουν, γιατί είναι απατεώνες. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε την Κυριακή 19/05 την Τ.Κ. Αναργύρων όπου και συνομίλησε με τους κατοίκους της κοινότητας για τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν εδώ και δύο χρόνια, λόγω της κατολίσθησης του ορυχείου της ΔΕΗ, που επέβαλε την εκκένωση του χωριού.

Ο κύριος Γεωργιάδης επικαλέστηκε το παράδειγμα του ΕΝΦΙΑ, τον οποίο η Κυβέρνηση είχε υποσχεθεί πως οι κάτοικοι δεν θα πλήρωναν, μένοντας στα λόγια. Επίσης υπογράμμισε ότι και η απαλλοτρίωση του οικισμού είναι ένα φιάσκο του Συριζα και του Περιφερειάρχη, την οποία ωστόσο δεσμεύτηκε να υλοποιήσει άμεσα η Νέα Δημοκρατία, σε συνεργασία με τον κύριο Κασαπίδη.

 

Τον κ. Γεωργιάδη, συνόδευαν ο βουλευτής κ. Γιάννης Αντωνιάδης (ΠΕ Φλωρινας) και ο πρ. Βουλευτής και Υφυπουργός  Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Μιχάλης  Παπαδόπουλος (ΠΕ Κοζάνης),  ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φλώρινας κ. Θωμάς Θεοδώρου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Γιώργος Τσισμαλίδης, καθώς και λοιποί γαλάζιοι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Πηγή: anapodoi.blogspot.com

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team