Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Α. Πάτσης (βουλευτής Γρεβενών): «Αγκάθι για μένα το θέμα της Περιφέρειας-Δεν ανέχομαι κάποιος να λέει ψέματα για να καλύψει πολιτικές αδυναμίες- Δεν είμαστε στα Γρεβενά για τσάι και συμπάθεια»-VIDEO

Α. Πάτσης (βουλευτής Γρεβενών): «Αγκάθι για μένα το θέμα της Περιφέρειας-Δεν ανέχομαι κάποιος να λέει ψέματα για να καλύψει πολιτικές αδυναμίες- Δεν είμαστε στα Γρεβενά για τσάι και συμπάθεια»-VIDEO

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Νέο …επεισόδιο στις ήδη τεταμένες σχέσεις του Περιφερειάρχη και του βουλευτή Γρεβενών Α. Πάτση βάζει ο βουλευτής, με σημερινές του δηλώσεις, κάνοντας λόγο για «αγκάθι» για τον ίδιο σε ό,τι αφορά το θέμα της περιφέρειας, σημειώνοντας, δε, πως δεν «ανέχεται» κάποιος να λέει ψέματα για να καλύψει πολιτικές αδυναμίες, «δείχνοντας» τους χειρισμούς της περιφερειακής αρχής στο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων.

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε την Τετάρτη σε εκπροσώπους τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο Βουλευτής Ανδρέας Πάτσης. Ειδικότερα, κληθείς να απαντήσει για τις τεταμένες σχέσεις με την περιφερειακή αρχή, και κατά πόσο η αντιπαράθεση βοηθάει τον τόπο, ο Ανδρέας Πάτσης απάντησε πως: «Εγώ δεν έχω προσωπική ατζέντα. Συνεργάζομαι με όλους τους φορείς για να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος. Εγώ συνεργάζομαι με φορείς και όχι πολιτικές ταυτότητες. Έχω άριστη συνεργασία με τον κ. Δασταμάμη και τον κ. Κορδίλα.  Το θέμα της περιφέρειας, έχει εξελιχθεί για εμένα ένα αγκάθι. Θα μπορούσα να ακολουθήσω μια τελείως διαφορετική τακτική, να βάζουμε το πρόβλημα κάτω από το τραπέζι, να μην το αναδεικνύουμε, να χαμογελάμε όλοι μαζί και να μη δίνουμε μια άλλη εικόνα στην κοινωνία. Αλλά το ζητούμενο είναι να λύνουμε προβλήματα».

Μάλιστα δεν άφησε εκτός και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάτσιο, λέγοντας πως: «Ξεκινάω από τον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών και μετά τον περιφερειάρχη. Δεν δείχνουμε να ομονοούμε σε πάρα πολλά θέματα, δεν έχουμε κοινή γραμμή. Ουδέποτε ο αντιπεριφερειάρχης με πήρε τηλέφωνο να δούμε πως θα υλοποιήσουμε ένα θέμα, με το ποίο μπορεί και να υπάρχει αντιπαράθεση με την περιφέρεια. Να αντιπαρατεθούμε, αν χρειαστεί, για να παραχθεί έργο. Δεν οδηγεί πουθενά να παριστάνουμε τους φίλους. Εμένα με ενδιαφέρουν τα Γρεβενά, το βάζω προτεραιότητα.
Δεν ανέχομαι να καλύπτει πάντα ο αντιπεριφερειάρχης τον περιφερειάρχη. Δεν έχει πάντα δίκιο».

Επίσης, κάνοντας λόγο για πολιτικές αδυναμίες, απάντησε πως: «Δεν δέχομαι επίσης, για πράξεις που ευθύνεται η περιφέρεια, να κατηγορεί την κυβέρνηση, όπως έγινε πρόσφατα με το θέμα επιδοτήσεων επιχειρήσεων αλλά και με το ΣΔΑΜ. Δεν δέχομαι να λέει κάποιος ψέματα για να καλύψει πολιτικές αδυναμίες».

Και συνέχισε, ο κ. Πάτσης, σχολιάζοντας δεικτικά, κατά του περιφερειάρχη πως: «Ο περιφερειάρχης με ειρωνεύτηκε κάποτε, για την κατανομή των προσφύγων, αν θέλει ο βουλευτής να περάσει τροπολογία. Εγώ όμως το πέρασα.
Το θέμα είναι πως αντιμετωπίζουν την πολιτική κάποιοι στην περιοχή. Δεν θα τα κρύψω, θα αγωνιστώ να τα αναδείξω. Το να λέμε «εγώ έκανα τον Ε65» ενώ εγώ μιλούσα… Η περιφέρεια οφείλει να σκύψει πάνω μας. Δεν είμαστε στα Γρεβενά για τσάι και συμπάθεια. Το να προσπαθεί να παίρνει τα καλά όταν τον βολεύει, να ρίχνει το μπαλάκι αλλού γιατί έτσι τον βολεύει και να θεωρείται ο Μεσσίας, ο οποιοσδήποτε στην περιοχή, είναι έξω από το δικό μου πολιτεύεσθαι».

Λίγο αργότερα ο κ. Πάτσης επανήλθε, κάνοντας λόγο για «ξεκάθαρη αστοχία της Περιφέρειας» στο θέμα κατανομής των 40 εκ. ευρώ. Ζήτησε δε από τους κ.κ. Γιάτσιο και Κασαπίδη να απολογηθούν για την «κάκιστη» κατανομή, αλλά και να βρουν τον τρόπο να λύσουν το πρόβλημα και όχι να πετούν το μπαλάκι. Ζήτησε από τον περιφερειάρχη να παραδεχτεί το λάθος του και να βρει τρόπο να το λύσει από το ταμείο της περιφέρειας.

Δείτε από το 15 λεπτό αλλά και στο 26ο:

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away. Είναι μια ...