Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Α. Μπιτάκης για αυξημένα κρούσματα COVID19 στο Ν. Φλώρινας: «Οφείλεται καθαρά από εισαγωγές από γειτονικούς νομούς, κράτη και δήμους» (VIDEO)

Α. Μπιτάκης για αυξημένα κρούσματα COVID19 στο Ν. Φλώρινας: «Οφείλεται καθαρά από εισαγωγές από γειτονικούς νομούς, κράτη και δήμους» (VIDEO)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μιλώντας στο e-ptolemeos.gr, για την έξαρση του κορωνοϊού στην ΠΕ Φλώρινας, ο δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης, έκανε, αρχικά, έκκληση σε όλους τους δημότες της Δ. Μακεδονίας να κάνουν υπομονή, μια δύο εβδομάδες ακόμα, ώστε να ανασχεθεί αυτό το μεγάλο κύμα της πανδημίας, που πλείγει κυρίως την Βόρεια Ελλάδα.

«Να κάνουμε δύο εβδομάδες υπομονή και σε συνδυασμό με καλά νέα που έρχονται από την επιστημονική κοινότητα για την πιστοποίηση ασφαλούς εμβολίου, νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου αυτή η πανδημία να βαίνει σε εξάλειψη», σχολίασε.

«Σχολιάζοντας τα αριθμητικά δεδομένα στην ΠΕ Φλώρινας, επεσήμανε πως είναι ξεκάθαρο, αφού ο νομός ήταν στην πρώτη κατηγορία σαν όαση μέσα στη Βόρειο Ελλάδα, σήμερα, και το γεγονός ότι συνορεύει με περιφέρειες και νομούς που βρίσκονταν στη δεύτερη ζώνη, την κόκκινη ζώνη και δεν είχε απαγορευθεί η μετακίνηση μεταξύ δήμων, ήταν θέμα χρόνου να γίνει. Σε συνδυασμό με την εισαγωγή από τα βόρεια σύνορά μας, εργατών γης, που από ό,τι λένε, έρχονται με μη ασφαλή πρωτόκολλα covid, ήταν θέμα χρόνου να πάμε στην κόκκινη ζώνη και ο δήμος Αμυνταίου και όλη τη ΠΕ Φλώρινας. Το επιδημιολογικό κύμα  που είναι αυξημένο πλέον στο δήμο Αμυνταίου και σε όλο το νομό, οφείλεται καθαρά από εισαγωγές από γειτονικούς νομούς , κράτη και δήμους», είπε χαρακτηριστικά.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Καστοριά: Εικόνες από την εκπαίδευση των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Άλλη μία εκπαίδευση των αστυνομικών που απαρτίζουν την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης #ΔΙ_ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, ολοκληρώθηκε. Στόχος ...