Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Α. Λύτρας, συνήγορος υπεράσπισης κατηγορουμένων για τη δολοφονία Κ. Πολύζου: «η κοινή γνώμη τους έχει καταδικάσει και λέει ότι μια μάνα έχει κάνει μια δολοφονία, χωρίς να έχουν γνώση των στοιχείων της δικογραφίας» (video)

Α. Λύτρας, συνήγορος υπεράσπισης κατηγορουμένων για τη δολοφονία Κ. Πολύζου: «η κοινή γνώμη τους έχει καταδικάσει και λέει ότι μια μάνα έχει κάνει μια δολοφονία, χωρίς να έχουν γνώση των στοιχείων της δικογραφίας» (video)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Δείτε τη δήλωση του συνηγόρου υπεράσπισης Αποστόλη Λύτρατων κατηγορουμένων της μητέρας και του Πατριού του Κωστή Πολύζου,  για την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του Κωστή, που εκδικάζεται σήμερα στην Κοζάνη σε δεύτερο βαθμό.

Όπως τονίζει ο ίδιος υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι δεν βγαίνουν χρονικά οι ώρες και θα έρθει και ειδικός πραγματογνώμονας στο δικαστήριο να το καταθέσει αυτό. «Το ότι πέρασε από τα διόδια την επόμενη ημέρα, το ότι δεν υπάρχει φωτογραφία των διοδίων την προηγούμενη ημέρα. Το ότι πέρασε από το χωριό που εκείνη την ώρα υπήρχε και γιορτή και θα τον έβλεπαν σίγουρα. Δεν τον είδαν ποτέ τον άνθρωπο να πηγένει σε εκείνο το σημείο», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, είπε πως η κοινή γνώμη τους έχει καταδικάσει και λέει ότι μια μάνα έχει κάνει μια δολοφονία, χωρίς να έχουν γνώση των στοιχείων της δικογραφίας. Δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Έχασε το παιδί της και προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν τον σκότωσε. Δεν είχε κανένα λόγο να τον σκοτώσει. Κανένα. Η υπάλληλος της τράπεζας είπε ότι τα χρέη από τα δάνεια βαραίνουν και τους κληρονόμους και τους εγγυητές που είναι οι ίδιοι». είπε επίσης.

Για την έρευνα της κ. Νικολούλη είπε πως η κοινή γνώμη πολύ εύκολα παρασύρεται από στοιχεία χωρίς αυτά να υπάρχουν στη δικογραφία. «Τα δικαστήρια δεν καταλαβαίνουν από τέτοια πράγματα, παρόλα αυτά όταν έχουμε ενόρκους μπορεί να υπάρχει επειρεασμός. Ο κόσμος ακούει από μια πλευρά μόνο στοιχεία», είπε ο δικηγόρος, λέγοντας ότι ο άνθρωπος βρισκόταν στην Αθήνα την ημέρα του εγκλήματος και αυτό το κατέθεσε η σπιτονοικοκυρά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας