Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > 5 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον π. Αντιδήμαρχο Σερβίων –Βελβεντού Θ. Κυριακίδη μετά από καταγγελία της ΜΚΟ Βελβεντού για τη 3μηνη διακοπή νερού το ‘17

5 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον π. Αντιδήμαρχο Σερβίων –Βελβεντού Θ. Κυριακίδη μετά από καταγγελία της ΜΚΟ Βελβεντού για τη 3μηνη διακοπή νερού το ‘17

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού Θεόδωρος Κυριακίδης, για την υπόθεση που είχε ξεσπάσει μετά από καταγγελία της ΜΚΟ Βελβεντού, για την τρίμηνη διακοπή του νερού το 2017, αλλά και κάποιου είδους μόλυνση που υπήρξε στο νερό τότε.

Στο Πλημμελειοδικείο Κοζάνης σήμερα το πρωί, βρέθηκαν ο π. Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ο νυν δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου, η πρόεδρος του Δ.Σ. Βελβεντού και κορυφαίο στέλεχος της ΜΚΟ Βάγια Μαλού, ο γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής Γ. Καμκούτης και μέλη της ΜΚΟ Βελβεντού.

Να σημειωθεί πως η πλευρά Κυριακίδη θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης. Ωστόσο, να τονιστεί πως έξω από την αίθουσα υπήρξε μια μικρή λεκτική κυρίως, ένταση, μεταξύ των δύο πλευρών. Από την πλευρά του ο κ. Κυριακίδης, είπε  πως: «δώσαμε τον εαυτό μας για το Βελβεντό και αυτή είναι η συμπεριφορά κάποιων».

 

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας