Αρχική > Uncategorized > 4os ΠΑΡΕΓΝΑΤΙΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
None

4os ΠΑΡΕΓΝΑΤΙΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στα πλαίσια των Λασσανείων και της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου), o ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ, η ΔΕΠΑΚ-ΠΚ και ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΥΓΕΡΗΣ διοργανώνουν τον 4ο Παρεγνάτιο Ποδηλατικό Αγώνα. Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιουνίου με ώρα εκκίνησης την 10:00 από την κεντρική πλατεία Λυγερής.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους ποδηλάτες με μοναδικό περιορισμό την υπεύθυνη δήλωση γονέα για αθλητές κάτω των 18 ετών (μη αθλητές σωματείων) και την υποχρεωτική συνοδεία ενηλίκου για παιδιά μικρότερα των 12 ετών που θα συμμετάσχουν έστω και σε τμήμα της διαδρομής .
Ο αγώνας θα καλύψει συνολική απόσταση 26 χιλιομέτρων όπου τα 15 πρώτα χιλιόμετρα είναι ασφάλτινα και μετά οι αθλητές θα ακολουθήσουν χωμάτινη κυκλική διαδρομή απόστασης 11 περίπου χιλιομέτρων μικρής δυσκολίας και χωρίς τεχνικά σημεία.
Διαδρομή: πλατεία Λυγερής – Ν.Νικόπολη – Βατερό – Καλαμιά – Λυγερή όπου θα τερματίσουν οι αθλητές του Λαϊκού αγώνα, ενώ οι αθλητές του αγωνιστικού θα συνεχίσουν από την είσοδο της Λυγερής στη χωμάτινη των 11 χιλιομέτρων και θα τερματίσουν και αυτοί στην κεντρική πλατεία της Λυγερής.
Μετά τον τερματισμό όλων των αθλητών θα ακολουθήσουν δοκιμασίες ποδηλατικών δεξιοτήτων (αγώνες ισορροπίας, διάσχιση τεχνητής πίστας κ.α.)
Οι αθλητές για να συμμετάσχουν στον αγώνα θα πρέπει απαραίτητα να φορούν ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΚΡΑΝΟΣ να είναι υγιείς και ικανοί να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα (θα υπογράψουν σχετική δήλωση συμμετοχής).
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Γενική ανδρών – Γυναικών
ΑΝΔΡΕΣ
1) Παιδιά μέχρι 15 ετών
2) Έφηβοι 16-20
3) 21-30
4) 31-40
5) 41-50
6) 51+

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1) μέχρι 20 ετών
2) 21-35
3) 35-50
4) 50+

Δηλώσεις συμμετοχής στη ΔΕΠΑΚ στο τηλέφωνο 2461023356 (υπεύθυνος Πελέκας Αλέκος),στο fax του συλλόγου Αιμοδοτών 2461038177 κιν.: 6977337561 Τσαουσίδης Θεόδωρος, στο e-mail .aimodoteskoza@yahoo.gr και στο σύλλογο Λυγερής.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team