Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > ΑΡΣΙΣ: Χέρι με χέρι ανταλλαγή επίπλων και οικιακών συσκευών

ΑΡΣΙΣ: Χέρι με χέρι ανταλλαγή επίπλων και οικιακών συσκευών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης έχοντας θέσει εδώ και χρόνια, ως προτεραιότητα των δράσεων της την ανάπτυξη της έννοιας της επανάχρησης, δρα και διευκολύνει τη διατήρηση της ζωής των οικιακών επίπλων και συσκευών.

Όλα αυτά τα χρόνια, άνθρωποι που είχαν στην κατοχή τους έπιπλα και οικιακές συσκευές που δεν τους ήταν πλέον χρήσιμες, πήραν την πρωτοβουλία να μας τα εμπιστευτούν, ώστε με τη σειρά μας να τα διαθέσουμε σε άλλους ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη. Χρηστικά πράγματα πήραν ξανά ζωή, γέμισαν σπίτια αντί να καταλήξουν στα σκουπίδια ή να σαπίζουν σε ένα υπόγειο.

Στην προσπάθεια μας να εξελίξουμε τη δράση με στόχο τη μείωση κόστους, χρόνου και κόπου, εγκαινιάζουμε την αλυσίδα επανάχρησης, η οποία θα βοηθήσει να περνάνε έπιπλα, συσκευές και άλλα είδη πρώτης ανάγκης χέρι με χέρι από τον άνθρωπο που τα χαρίζει στον άνθρωπο που τα χρειάζεται.

Για να λειτουργήσει η αλυσίδα παρακαλούμε όσες/ους χρειάζονται έπιπλα, συσκευές και άλλα είδη ανάγκης να μας το δηλώσουν και αντίστοιχα όσες/οι έχουν κατά καιρούς πράγματα λειτουργικά και σε καλή κατάσταση που θα ήθελαν να τα χαρίσουν να μας ενημερώσουν όσο – το δυνατόν- νωρίτερα. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε μια λίστα αναγκών (με διακριτικότητα και σεβασμό), αλλά και τρέχουσας προσφοράς.

Δηλώστε τις ανάγκες σας αλλά και τις προσφορές σας επικοινωνώντας με την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, οδός Αγίου Χριστοφόρου 6, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Φωτογραφίες μέσα από τον πύργο ψύξης της 5ης μονάδας του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, ενδεικτικές του ύψους από το οποίο έπεσαν και έχασαν τη ζωή τους οι δύο εργαζόμενοι

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Φωτογραφίες μέσα από τον πύργο ψύξης της 5ης μονάδας του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, ενδεικτικές του μεγάλου υψους στο ...