Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > 140 δέματα αγάπης μοίρασε «Ο Καλός Σαμαρείτης» Πτολεμαΐδας

140 δέματα αγάπης μοίρασε «Ο Καλός Σαμαρείτης» Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Ανοίγοντας τα φτερά της αγάπης του προς τον συνάνθρωπο και αυτές τις γιορτές ο Χριστιανικός –Φιλανθρωπικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας «Ο Καλός Σαμαρείτης» προσέφερε 140 περίπου δέματα σε άπορες οικογένειες της περιοχής.

Στην πρώτη γραμμή του θεάρεστου αυτού έργου η Κυριακή Κιοσκερίδου από το 1942 εξακολουθεί να προσφέρει ανελλιπώς στο Σύλλογο μέχρι και σήμερα, που κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου.

dsc05867

Ευχαριστεί το Θεό που της δίνει τη δύναμη για το δύσκολο έργο που επιτελεί τονίζοντας: «Ο Θεός μας δίνει τη μνήμη και τις αντοχές για να μπορούμε να λειτουργούμε και να προσφέρουμε στους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας».

Όλοι τη γνωρίζουμε με το μικρό της όνομα και ευχόμαστε η αγαπημένη μας κ. Κίτσα να βρίσκεται για πολλά χρόνια ακόμα κοντά μας για να μας νουθετεί και να μας καθοδηγεί με τις πράξεις της.

Σε κάθε μας συνάντηση δεν παραλείπει να ευχαριστεί όσους φορείς και πολίτες και ιδιαίτερα τους εθελοντές και τις εθελόντριες μαγείρισσες, που στηρίζουν το σημαντικό έργο του «Καλού Σαμαρείτη».

dsc05869

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Νεότερες πληροφορίες για το τροχαίο στη Λευκόβρυση Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αναφορικά με το τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγη ώρα πριν στη Λευκόβρυση Κοζάνης, ...