Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > 10 ΜΕΡΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ, ΧΑΡΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η 30η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ Τ.Ε. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
None

10 ΜΕΡΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ, ΧΑΡΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η 30η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ Τ.Ε. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Θεσμό πλέον για την Τοπική Εφορία Προσκόπων Πτολεμαΐδας αποτελεί η κατασκήνωση, η πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία της οποίας αποτελεί το εχέγγυο για μία ακόμη πετυχημένη διοργάνωση, που θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά της πόλης να έρθουν πιο κοντά στη φύση, να διοχετεύσουν την ενεργητικότητά τους δημιουργικά και να ζήσουν το ομαδικό παιχνίδι.
Η φετινή 30η κατασκηνωτική περίοδος θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 24 Ιουλίου στην Παναγία του Φούφα, αφορά κορίτσια και αγόρια από 5 έως και 20 ετών, ενώ οι πρόσκοποι της Πτολεμαΐδας υπόσχονται στους κατασκηνωτές αξέχαστες διακοπές μέσα στη φύση.
Βασική παιδαγωγική αρχή της κατασκήνωσης είναι να βρεθούν τα παιδιά στο φυσικό περιβάλλον, ξεφεύγοντας από τη ζωή της πόλης, ν’ αποκτήσουν πνεύμα συνεργασίας μεταξύ τους και ομαδικότητας, να εκφραστούν αλλά και να ψυχαγωγηθούν, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του προγράμματος Μιχάλη Τσαβδαρίδη.
Ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, η συμμετοχή από μέλη και φίλους του Προσκοπισμού αναμένεται να ξεπεράσει τα 50 άτομα, τα οποία επιλέγουν να περάσουν κάποιες ξεχωριστές μέρες του καλοκαιριού.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team